Meny

Vintersalg hos Ekstralys - Våre anbefalinger fra Lumen

Karl Richard Dybvik
24/02/2021
På Vintersalg hos Ekstralys kan du gjøre et kupp på kvalitetslys fra kjente merkevarer og i denne artikkelen skal vi komme med våre anbefalinger på LED ekstralys fra Lumen som du kan gjøre et kupp på nå som det er salgsfest i nettbutikken på lys til bil!

Våre anbefalinger fra Lumen på Vintersalg hos Ekstralys

Vintersalg hos EkstralysVåre anbefalinger fra Lumen er Lumen Cyclops9 standard, Cyclops Midnight og Cyclops HP som nå er på vintersalg hos Ekstralys. Dette er en veldig god mulighet til å sikre seg en kjempe god pris på disse flotte, runde ekstralysene. Selv om LED-barer har blitt en stor hit på fjernlys-markedet, så er det fortsatt mange som ønsker runde LED ekstralys. En rund lykt gir det tradisjonelle utseendet som mange ønsker. Du kan se alle LED ekstralysene som er på Vintersalg hos Ekstralys her: Vintersalg 2020 hos Ekstralys

Lumen Cyclops9 LED Ekstralys

Lumen Cyclops9 standard er den mest solgte modellen av disse runde LED ekstralysene og gir et fantastisk oppgradert fjernlys til din bil eller lastebil. Lumen Cyclops9 har det som vi kaller et "kombo" lysbilde. Fordelene med et slikt lysbilde er at man får det beste fra to verdener. Et kombo lysbilde kombinerer de to mest populære lysbildene, en smal spot og et bredt fjernlys. Med en slik kombinasjon får du ikke bare god sikt langt fremme med 825 meter kastelengde, men du får også bedre lys ut mot grøftekantene. Cyclops9 på vintersalg hos Ekstralys. 

Lumen Cyclops9 Midnight LED Ekstralys

Lumen Cyclops Midnight serien er veldig lik standard modellen, men denne har en sort reflektor. Derav navnet Cyclops Midnight. Dette passer ypperlig om du har en sort eller mørk grill. Da blir dette prikken over i'en. Det som skille Cyclops Midnight fra standard versjonen er lysbildet da disse har et spot lysbilde som gir deg en fantastisk kastelengde samtidig som den dekker hele veibanen. Cyclops9 Midnight har et spot lysbilde som kan minne om de tradisjonelle halogen og xenon tusenmeterne, men med langt mer lys. Lampen har et relativt smalt lysbilde og fokuserer på å gi god sikt langt fremme, men har også litt strølys for å få med seg detaljene langs veien. Her får man en lampe som lyser 825 meter langt og dekker hele veibanen langt fremme for et knallgodt fjernlys. Cyclops9 Midnight på vintersalg hos Ekstralys. 

Lumen Cyclops9 HP LED Ekstralys

Lumen Cyclops9 HP er lampen du burde velge om du ønsker et helt vanvittig kraftig fjernlys. Dette er et godkjent LED ekstralys og en lampe gir deg nesten 19.000 lumen! Utrolig ikke sant? Med en hinsides lysstyrke og fantastisk kastelengde, får du en lysstyrke tilsvarende mer en 23 tradisjonelle tusenmetere i en og samme lampe. Denne lampen kan derfor krone seg som en av markedets kraftigste godkjente LED fjernlys. Designet for å tåle de tøffeste forholdene, og et lysbilde som er spesielt godt egnet til alle typer kjøreforhold, gjør Cyclops9 HP til et knallgodt fjernlys for alle kjøretøy. Cyclops9 HP på vintersalg hos Ekstralys. 

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt