Meny

Ta vårpussen på motorsykkelen

Karl Richard Dybvik
27/03/2020
Nå er endelig våren her med fint vær og bare veier og det er på tide å gjøre klar MC-en!

Gjør MC-en vårklar

Nå er våren her og man kan endelig finne frem motorsyklene igjen og da er det på tide å ta vårpussen slik at du og sykkelen stiller godt rustet og klare til en ny sesong på veien. Godt lys er viktig på motorsykkelen slik at du blir sett av andre i trafikken. Enkle oppgraderinger på din MC som pærebytte kan gi markant bedre nærlys og fjernlys. Vi har fjernlys, markeringslys, skiltlys, parklys, hovedlys og alt av lys til din MC. LED-lys til motorsykkel øker i popularitet. Dette ser ikke bare veldig bra ut, men gjør det også mye tryggere for deg i trafikken. Ekstralys og lykter til din MC finner du her.

LED-lys for MC

Mange velger å oppgradere til LED og dette gir en kraftig oppgradering av de originale lyktene på motorsykkelen. Da kan du bruke Lumen LED Prosystem. Det handler om å få bedre lys, se bedre og kjøre tryggere. Dette LED oppgraderingssettet gir langt sterkere lys enn originalt, har mye lavere strømforbruk, tåler spenningsfall og vibrasjon mye bedre enn halogen. Det er også veldig lett å montere. LED anbefales fordi det har svært god slagstyrke og tåler vibrasjoner mye bedre enn pærer av glass. Ikke bare er LED bra når det kommer til spenning, men også wattstyrke, eller strømforbruk, er det helt fantastisk. Med en brøkdel av strømforbruket kan du mangedoble antall lys, uten å øke tilgjengelig strøm. Produkter til Vårpuss 2020 til MC finner du her hos oss.

Liten og snedig

Mange velger å montere Rigid lykter som ekstralys på sykkelen og det gir et utrolig godt lys. Her er Rigid MC-Kit fenomenalt. En liten og snedig lykt er å anbefale på motorsykkel. Det finnes utallige bra alternativer, men skal det trekkes frem noen av disse så er det Lazer St2 og St4 , Rigid sin D-serie, Rigid SR6 og Rigid Ignite som er spesielt gode. Det handler selvfølgelig om å få bedre lys, se bedre, bli sett og kjøre tryggere.

Vi på Ekstralys hjelper deg gjerne med en god anbefaling til din motorsykkel. Gjør klar MC-en til en ny sesong og få med deg våre produkter til Vårpuss 2020 til MC.

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt