Meny

Strands LED fjernlys hos Ekstralys.no

Karl Richard Dybvik
12/11/2020
Nå kan du kjøpe Strands LED fjernlys hos Ekstralys.no! Vi har Strands Siberia LED-barer, både Strands Siberia SR og Strands Siberia DR serien. Vi har også Strands NUUK. LED-barene fra Strands skal vi ta en nærmere titt på i denne artikkelen.

Strands Lightning Division - Strands LED Fjernlys

Strands Lighting Division har siden 2002 produsert kvalitetsprodukter fra sine kontorer i Sverige. Strands tilbyr et mangfold av LED-barer, ekstralys, varsellys og arbeidslys og har et stort sortiment av lastebil produkter som markeringslys, baklykter og ryggelys. Alle Strands produkter leveres med 3 års garanti. Vi skal ta en nærmere titt på Strands LED fjernlys - SR, DR og Nuuk som vi har fått inn i nettbutikken.

Strands Sibera LED fjernlys

Strands Siberia er en rimelig unik serie med godkjente LED-barer som leveres i en enkelrader - SR-serien - eller dobbeltrader - DR serien - fra 12" størrelse helt opp til 50" størrelse. Ja, du leste riktig. Her får du godkjente LED-barer helt opptil 50" størrelse som tilsvarer et breddemål på hele 127cm! Fantastisk ikke sant? Lampene leveres også med posisjonslys i to forskjellige farger. Her kan du velge å bruke et hvit eller oransje posisjonslys, dette bestemmer du helt selv. Eller så kan du velge å ikke bruke posisjonslysene. Velg den LED-baren som passer på din bil og velg mellom en lysstyrke fra 4000 lumen helt opptil vanvittige 38400 lumen. Strands Siberia er et perfekt alternativ om man ønsker en kraftig og godkjent LED-bar med kule designpreg. Her får du en godkjent og kraftig LED-bar med 3 års garanti.

Strands Siberia SR og DR

Strands NUUK LED fjernlys

Strands Nuuk LED FjernlysStrands NUUK LED Fjernlys er et perfekt alternativ om man ønsker en slank, kraftig og godkjent LED-bar. Lampen har en lav høyde på under 4cm, og er blant de laveste i sin klasse. Men dette påvirker ikke lysstyrken eller kastelengden som sniker seg opp mot nesten en kilometer i lengde. Her får du en godkjent og kraftig LED-bar med en lysstyrke på 8100 lumen som leveres med 3 års garanti. Strands NUUK 20" har en fin blanding av bredde og lengde i lysbildet. Den kaster lyset 896 meter langt, men sprer samtidig godt ut i grøftekantene. Dette gir deg et fjernlys som passer alle typer kjøreforhold, og gjør deg godt rustet med lys om du skal på fjellet, kjører i skogsområder med mye dyr, eller på lange strekninger hvor du trenger mye lys langt fremme.

Strands NUUK 20" LED Fjernlys

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt