Laster...

Sommersalg hos Ekstralys – Gjør et kupp på lys til bil!

sommersalg hos ekstralys 2022

Sommersalg på lys til bil

sommersalg hos ekstralys 2022Trenger du pærer, lys eller lykter til bilen, motorsykkelen eller båten din? Eller har du behov for ulike typer av arbeidslys eller xenonlys? Da har du store penger å spare på Sommersalg hos Ekstralys. Vi er en av Norges ledende aktører når det kommer til spesialbelysning til bil, maskin og marine og på vårt sommersalg har vi satt ned mange av varene i nettbutikken til utrolige priser. Du kan spare opp til 50% på lys til bil! Fantastisk, ikke sant? 

Lumen Helios CS20 på Sommersalg

Lumen Helios CS20 LED fjernlys er en av våre bestselgere og her får du utrolige 10548 lumen som vil gi deg nok lyst til å lyse opp veien hele 785 meter. Denne LED-baren er buet, slank og pen og egner seg veldig godt til å felle diskret inn og vil gi deg en nydelig montering. Lumen Helios CS20 LED-bar er selvfølgelig en del av vårt fantastiske Sommersalg hos Ekstralys. 

Montere ekstralys

Lumen Workforce SL3 LED arbeidslys

Godt lys er viktig, spesielt når det gjelder ryggelys. Lumen Workforce SL3 tilbyr et kraftig og godkjent ryggelys som også fungerer perfekt som et arbeidslys. Her får du en fleksibel, og kraftig lampe som dekker flere behov. Dette er et rimelig, kraftig ryggelys med en lysstyrke på 1876 lumen. Lampen har innebygd deutsch kontakt for en enkel montering. Lampen er R10 godkjent som betyr at den har god skjerming mot radiostøy. Lampen kan brukes på både 12v og 24v, så her får man en lampe som fungerer vel så godt til både varebil, lastebil, traktor og gravemaskin.

ryggelys på sommersalg

Lazer Sentinel på sommersalg hos Ekstralys!

Lazer sentinel på sommersalgSentinel serien er en stor nyhet fra Lazer høsten 2021 og er 9 ”runde lamper som kombinerer høy kvalitet med overlegen lysytelse, og det er nettopp dette Lazer Lamps er kjent for. Med markedsledende teknologi og innovasjon leverer lampen en kastelengde på 1414 meter og er i en klasse for seg selv. Lazer Sentinel Midnight kommer med en svart reflektor, den har et hvitt eller oransje posisjonslys hvor det hvite er godkjent, og den leveres med hele 9520 lumen.

Lumen Discovery H60 LED hodelykt

Lumen Discovery H60 er en knallgod LED hodelykt som fungerer til nærmest alt. Den har en lysstyrke på 1000 lumen og har 2 ulike lysbilder og 3 ulike lysmoduser du kan velge mellom. Hodelykten har god beskyttelse mot vann og støv og har IP54. Hodelykten er oppladbar med innebygd USB-lading. Batteri og ladekabel følger med, og den leveres med hele 3 års garanti. Discovery H60 er en fleksibel hodelykt som dekker de fleste behov. Hodelykten har en lysstyrke på 1000 lumen og hele 3 lysnivåer med 2 ulike lysbilder slik at du kan regulere lysstyrken og lysbilde. Hodelykten leveres med 18650 oppladbart batteri, som er den nye standarden innen de beste lommelyktene. Det gir deg mulighet å bytte batteripakke svært enkelt når du trenger ekstra strøm på tur, eller bytte til nye batterier om du klarer å slite ut dagens batteri. Og du kan velge fritt blant alle 18650 batterier på markedet. H60 er oppladbar med USB kabel og lades enkelt direkte på lykten. H60 har et perfekt lysbilde for de fleste bruksområder. med sine to linser kan man veksle mellom ulike lysbilder som vil gi deg både spot lysbilde og god bredde og spredning. Dette er ypperlig for blant annet tur i mørket eller jogging, men også kjempe bra for generelt fritidsbruk eller på verksted. Lyset hjelper med detaljer umiddelbart foran deg og spot lysbildet hjelper med å løfte blikket og få god oversikt langt frem. Du skifter enkelt mellom de to lysbildene ved å trykke på knappen.

LED hodelykt på sommersalg
Ekstralys.no – Kundeanmeldelser