Meny

Rigid SR20 vs Lazer Linear 18

Karl Richard Dybvik
16/09/2020
I denne artikkelen skal vi forsøke å sammenligne to av våre bestselgere gjennom tidene nemlig SR20 fra amerikanske Rigid og Lazer Linear 18 fra engelske Lazer Lamps.

Rigid SR20

Vi pleier å si at med Rigid SR20 vil man alltid bli fornøyd da man får det perfekte lysbildet. Denne LED-baren har lenge vært en bestselger hos oss. Man får et kombinert lysbilde med en sterkere “spot” i midten som gir deg en kastelengde på hele 837 meter slik at man får fokuset fremover som man bør, og samtidig får man en utrolig bredde i lyset med god sikt ut mot grøftekantene. Perfekt for at man skal oppdage eventuelle dyr og farer som kan komme fra kantene i tide. Rigid SR20 har det perfekte lysbildet for norske varierte veier. Samme om man kjører på svingete veier, landeveier eller i fjell- og skogsområder.

Rigid - en legende

Legendariske Rigid er selve bautaen innen LED-lyskastere. De lager LED-lys som alle forsøker å måle seg mot. De er innovatøren og pioneren i bransjen og lager noen fantastiske og virkelig robuste lykter. Produsert i USA og oser av kvalitet. Rigid selges med 5 års garanti til både bedrift og privat.

Audi S6 med Rigid SR20

Lazer Linear 18

Lazer Linear 18 er en smal, diskret og utrolig kraftig LED-bar som gir sterkt lys allover. Her får du et ekstremt kraftig fjernlys med kombinert lysbilde som kaster lyset hele 975 meter og dekker hele veibanen. Den er smal og diskret og bygger bare 4 cm, slik at den er perfekt å felle inn om du ønsker en diskret montering på bilen din. Høy effekt, kombinert lysbilde og meget pent design er tre gode grunner for å velge nettopp denne LED-baren fra Lazer som vil gi deg et fantastisk sterkt lys over hele veibanen.

Lazer - heftige lys

Lazer produseres i England og de er kjente for å lage godkjente, e-merkede og referanse merkede LED-lamper som lyser hinsides godt. Du kjenner kanskje Lazer fra sin satsing innen motorsport, med gromme panserkit og enorme lyskastere. Alle produktene leveres med 5 års garanti til både bedrift og privat.

Lazer Linear 18 Nissan Navara

Se Rigid SR20 og Lazer Linear 18 her:

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt