Meny

Oppgrader tåkelysene til LED

Karl Richard Dybvik
12/08/2020
Få opptil 4 ganger mer lys og en kraftig oppgradering av tåkelysene dine ved å oppgradere til LED. Ekstralyskampanjen 2020 er uken for å gi bilen din en oppgradering og vi har mange fantastiske, gode produkter på tilbud akkurat under denne kampanjen. Dette må du ikke gå glipp av!

LED tåkelys til din bil på Ekstralyskampanjen 2020?

LED i tåkelysLumen LED ProSystem er en av våre bestselgere! Nye tåkelys i LED vil gi bilen din en fantastisk oppgradering og et mer moderne utseende! Dette er for deg som både ønsker et hvitere og mer moderne lys på bilen din, men også en kraftig oppgradering av lysstyrken på tåkelysene dine. I forhold til vanlige halogenpærer vil du få opptil 4 ganger mer lys og en kraftig oppgradering av tåkelysene dine. Du vil garantert se forskjell. Ekstralyskampanjen 2020 er tidspunktet for å gi bilen din en oppgradering og vi har mange fantastiske, gode produkter på tilbud akkurat under denne kampanjen.  Hold deg oppdatert på våre gode tilbud på lys til bil!

Lumen LED Prosystem

Lumen LED Prosystem er blant de beste LED-pærene på markedet og de fokuserer på å gi deg både høy kvalitet på produktet og en utrolig lyskvalitet. Pærene matcher andre LED og Xenon produkter med sin perlehvite farge og vil gi bilen din et mer moderne utseende og en utrolig god oppgradering av lysstyrken på tåkelysene dine. Dette er våre kraftigste LED-pærer og de er også canbus-kompatible noe som gjør de optimale for nyere biler. Les mer om dette lenger ned i artikkelen. Vi har Ekstralyskampanjen 2020 og du kan da sikre deg en god deal på slike produkter som dette settet og mange andre fantastiske produkter til bilen din i nettbutikken.

Plug and Play LED-kit

Alle LED-pærene har original passform og er plug & play med originale kontakter og sokler. Enkelt og greit å montere selv. H4 og H13 er litt unike da disse gir deg både nær- og fjernlys, akkurat som halogenpærene gjør originalt, mens de andre pærene har bare en funksjon. Vi får ofte mange spørsmål og henvendelser angående LED-pærer og feilmeldinger og da spesielt på nyere bilmodeller. Dette settet med Lumen LED ProSystem pærer er Canbus-kompatibelt, så det vil altså ikke gi deg feilmeldinger og problemer med bilens pære varslingssystem. LED har mye lavere strømforbruk enn andre pærer og dette kan gi deg problemer om du kjøper pærer som ikke er Canbus-kompatible. Bilens pæresjekk funksjon vil gi deg beskjed om dette ved å vise en feilmelding og pæren kan ofte blinke og ikke lyse som den skal eller ikke fungere i det hele tatt. Dette problemet vil du unngå å få ved å kjøpe Lumen LED ProSystem. Dette LED-settet vil garantert gi deg et knallgodt resultat! 

Har du gode nok lys på bilen når det går mot mørketid?

Det er utrolig viktig med gode lys nå som det går mot høst og mørketid. Både for og se og bli sett og det er mange gode grunner for å sikre seg dette flotte settet med LED tåkelys på Ekstralyskampanjen 2020 og vi vil ha mange gode tilbud i nettbutikken som det er verdt å få med seg.

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt