Meny

Oppgrader tåkelysene dine

Karl Richard Dybvik
31/03/2020
Få opptil 4 ganger mer lys med et enkelt pærebytte!

LED i Tåkelys

LED I tåkelysLED i tåkelys er svært populært. Vi har kraftige LED-pærer som kan erstatte originale pærer. Ved å bytte de gamle og gule halogenpærene dine med LED-pærer får du ikke bare et hvitere og mer moderne lys, men også en kraftig oppgradering av lysstyrken. Dette vil se utrolig flott ut sammen med andre LED- eller xenonprodukter, samtidig som du vil få sterkere lys på bilen din. En flott oppgradering av tåkelysene dine!

Lumen LED Prosystem

Våre kraftigste LED-pærer

Dette er et av våre mest solgte produkter gjennom tidene, og med god grunn. Dette er et komplett sett med oppgraderingspærer fra halogen til LED. Lumen LED ProSystem gir nesten 4 ganger mer lys enn standard halogenpærer. Dette er virkelig en god oppgradering – du får hele 3000 lumen effekt fra hver pære!

Pærene har en perlehvit farge på 6000 kelvin som matcher ypperlig med andre LED- og xenonprodukter på bilen din, og gir et moderne og pent utseende. Se dette settet her.

Pæretyper

Alle pærene har original passform og er plug & play med originale kontakter og sokler. H4 og H13 varianten er litt unik da denne gir deg både nær- og fjernlys, slik halogenpæren gjør originalt. De andre pærene er lik som originale halogenpærer hvor de har en funksjon.

Lumen LED Prosystem

Ekstremt bra!

5 stjerner anmeldelse Lumen ProSystem xenonsett

Byttet fra standard halogenpærer i tåkelys til Lumen LED ProSystem. Resultat: som å kjøre en helt annen bil!
Eric Kamov

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt