Meny

Oppgrader ryggelysene på bilen din

Karl Richard Dybvik
14/04/2020
Har du lite lys bakover når du rygger? I dette innlegget vil vi ta for oss 5 produkter for bedre ryggelys og vise deg hvordan du kan oppgradere ryggelysene dine med LED pærer og LED ekstralys.

Oppgrader til LED ryggelys

Oppgrader ryggelysene på bilen dinHvis du oppgraderer til ryggelys i LED vil dette gi deg en utrolig god oppgradering av ryggelysene på bilen din. Bilprodusentene kaller nemlig ryggelys for ryggemarkeringslys. Det handler nemlig ikke om at du skal ha god sikt bakover når du rygger, men at alle andre skal se at du har bilen i revers! Oppgrader ryggelysene på bilen din til LED, og reduser sjansen for å kjøre på noe eller noen når du rygger. Nå kan du faktisk se hva som er bakom bilen din. Oppgrader ryggelysene på bilen din og se våre anbefalte produkter under.

Lumen LED Ryggelys pære

Lumen LED ryggelys pærer er vårt mest solgte produkt. Det å bare bytte pære vil gi deg dobbel lysstyrke sammenlignet med originale ryggelys pærer. LED i ryggelys vil gi deg en kraftig oppgradering av ryggelysene på bilen din. Denne ryggelys pæren i LED har en fantastisk kvalitet og vi har den i mange ulike sokler. Den sender lyset rett bakover (som en lommelykt) akkurat dit du trenger det, slik at du kan rygge med god sikt og uten fare for å treffe noe. Lumen LED ryggelys pærer har også innebygd motstand - canbus,  slik at du ikke vil få problemer med bilens pære varslingssystem. Disse pærene kan også brukes på både personbil og lastebil.

Lumen Workforce LED Ryggelys

Lumen Workforce har en utrolig effekt på 2200 lumen, og en kastelengde på hele 155 meter. Ved å oppgradere ryggelysene dine med Lumen Workforce vil du få mye lys i forhold til hva du betaler. Lampen er også godkjent for bruk som ryggelys. Få en veldig robust lykt som leveres med hele 2 års garanti.

Rigid SRM Pro LED Innfellbart Ryggelys

Rigid SRM Pro er en kompakt og liten lampe som er laget for å felles inn i støtfangeren bak på en bil. Dette gir en fantastisk diskret montering av noen helt rå LED-lykter. Perfekt oppgradering av ryggelysene på bilen din! Lampen har 1584 lumen og hele 5 års garanti.

Rigid Ignite LED Ryggelys

Rigid Ignite er en utrolig allsidig og liten lykt, men med veldig høy effekt. Den kan lett monteres hvor som helst hvor du trenger lys med et GoPro feste. Den er perfekt for montering på trange steder med liten plass. For eksempel under selve bakfangeren på bilen for et god oppgradering av ryggelysene dine i LED.

Rigid Ignite Innfellbar LED Ryggelys

Rigid Ignite kommer også som en innfellbar versjon, og den kan lett felles inn på alle slette overflater, nesten hvor som helst. Lykten har rundt 1000 lumen som gir deg utrolig god sikt mens du rygger, så vi kan absolutt anbefale at du oppgraderer ryggelysene dine med denne lampen. 

Er du usikker?

Trenger du hjelp til å finne ut av sokler eller hva du behøver for å oppgradere ryggelysene på bilen din? Ta kontakt med oss på Ekstralys for en uforpliktende anbefaling og en god prat om lys.

Oppgrader ryggelysene på bilen din til LED

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt