Meny

Oppgrader de gule parklysene dine til LED

Karl Richard Dybvik
20/08/2020
Oppgrader de gule parklysene dine til LED. Å få et pent, hvitt lys også i parklysene dine er ikke vanskelig! Alt som skal til er et enkelt pærebytte. Det trenger ikke være vanskeligere enn som så. Få et pent hvitt lys i parklysene dine som matcher andre xenon og LED produkter som du måtte ha på bilen din fra før.

Få et pent, hvitt lys også i dine parklys!

LED parklysEr du lei av at bilen din har gule og lite pene parklys i halogen? Da har vi en løsning på dette! Oppgrader til fine og moderne parklys i LED. Bytt pærer enkelt og greit, og få et hvitt og pent lys som matcher andre LED eller xenon produkter som bilen din måtte ha fra før. 

Produkter som dette er det perfekt å kjøpe når det går mot mørkere tider, og vi på Ekstralys.no slår på stortromma med Ekstralyskampanjen 2020! Se alle vår parklyspærer i LED her: LED Parklys

Velg mellom ulik kelvin og fargenyanse

Med Lumen W5W Canbus LED-pærer kan du velge mellom ulike fargenyanser for å få det som passer best til din bil. Velger du 4300 kelvin vil du få et litt varmere lys som er mer naturlig hvitt og matcher originale xenon produkter på bilen din. Og 6000 kelvin vil gi et flott, kaldt hvitt lys med et lite hint av blåskjær. Dette vil gi en veldig moderne look. 

Parklyspærene våre fra Lumen har virkelig blitt en stor bestselger hos oss, og du kan finne disse fantastiske parklyspærene i LED her: Lumen W5W Canbus LED-pærer.

LED Parklys pærer med Canbus

Disse LED pærene har innebygget canbus - det vil si innebygde kraftige motstander - som gjør at LED pærene vil fungere på nesten alle biltyper uten at man vil oppleve å få feilmeldinger fra bilens pærevarsling system. Grunnen til feilmelding er at LED pærer har lavere strømtrekk enn det for eksempel halogen eller xenon har.  Pærene finnes i blant annet w5w, p21w og Ba9s og de vil passe rett inn i bilen din og er Plug & Play med det du har fra før. Veldig enkelt å få hvitere og penere LED lys i parklys som vil matche hovedlysene dine og det er veldig lett å bytte selv! I tillegg så får du 2 års garanti på våre Lumen LED Parklys pærer. 

Å oppgradere til LED i parklys vil gi bilen din et friskere og mer moderne utseende. Du får også lengre levetid på pærene og en fin oppgradering av dine parklys. Se våre LED parklys pærer her.

Xenonlook parklyspærer i halogen

Ønsker du ikke å oppgradere til LED, men vil ha hvitere lys likevel? Da har vi Lumen w5w Xenonlook pærer i halogen. Med disse vil du få 35% hvitere lys og de har en fargenyanse på 4300 kelvin som vil matche andre xenon produkter på bilen din perfekt.

Ta en titt på Lumen LED Parklys og mange andre fantastiske produkter i nettbutikken vår. Ta del av våre beste tilbud på ekstralys og andre lysprodukter under Ekstralyskampanjen 2020 - Høstens råeste kampanje! I alle år har vi på høsten hatt Hellakampanjen, som er en årlig stor kampanje på Hella sine produkter. For å kunne tilby våre kunder en mer innholdsrik kampanje viderefører vi denne tradisjonen, men fyller på med flere produkter. Ekstralyskampanjen 2020 har tilbud på produkter fra flere kjente produsenter som Rigid, Lazer og Lumen. Slå til på en av årets råeste kampanjer på lysutstyr med den nye Ekstralyskampanjen 2020! Gjør et kupp på ekstralys, fjernlys, tusenmetere, LED og xenon!

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt