Meny

Ny LED-bar serie fra Osram

Karl Richard Dybvik
22/10/2020
Vi har fått inn en helt ny LED-bar serie fra Osram. Ta en titt på høstens nyheter fra Osram her i denne artikkelen.

Høstens nyheter fra Osram

Ny LED-bar serie fra OsramVi har fått inn en helt ny LED-bar serie fra anerkjente Osram.  Denne LED-bar serien vil gi deg en betydelig oppgradering av fjernlyset på bilen din. LED-barene kommer i to forskjellige størrelser, og med to forskjellige lysbilder - Spot og Kombo, slik at du kan finne det perfekte ekstralyset tilpasset ditt behov og kjøreforhold.

Se den nye VX-serien fra Osram her

LED-barer med spot lysbilde

Osram LEDriving VX250 spot LED fjernlys

Er du på utkikk etter en godkjent og kompakt LED-bar som er perfekt for innfelling og lyser langt? Da er Osram VX250 spot et godt alternativ. Lampen er blant de mest kompakte bjelkene Osram tilbyr, som samtidig leverer et godt fjernlys med god kastelengde. Osram er kjent for å levere kvalitetsprodukter til kjøretøy, og har gjort dette siden bedriften startet i 1919. VX250 er en rimelig kompakt lampe og har en høyde på bare 35mm. På grunn av det kompakte designet er lampen perfekt for en innfelling i grill eller frontfanger for en skjult montering. Lampen har en lysstyrke på 1500 lumen og leveres med 2 års garanti. Osram VX250  har et spot lysbilde og fokuserer på god sikt langt fremme. Her får du en lampe som lyser opp veibanen 636 meter langt fremme. Dette gir en god oppgradering som kombineres godt med bilens originale fjernlys.

Denne lampen er perfekt for parvis montering. Den har en høyde på kun 35 mm og passer derfor ypperlig for innfelling i grill eller frontfanger for en skjult montering. Med 1500 lumen og spot lysbilde får du et godt oppgradert fjernlys.

Osram LEDriving VX500 spot LED fjernlys

Osram LEDriving VX500 spot LED fjernlys er storebroren til VX200 spot. Her får du en lampe som lyser opp veibanen 830 meter langt fremme. Dette gir en god oppgradering som kombineres godt med bilens originale fjernlys. 

Denne lampen kan enkelt monteres på en skiltbrakett, og har en bredde som dekker rundt hele skiltplaten. LED-baren bygger ikke mer enn 35 mm i høyden, og passer derfor perfekt for en lekker og diskret montering. Med 2800 lumen og kastelengde på hele 830 meter fokuserer denne lampen på god sikt langt fremme.

LED-barer med Kombo lysbilde

Osram LEDriving VX250 kombo LED fjernlys

Er du på utkikk etter en oppgradering som både gir deg god bredde og god sikt langt frem? Da er VX250 kombo fra Osram et godt alternativ. Her får du en godkjent LED-bar som gir deg et kombinert lysbilde av bredde og kastelengde. Lampen er godkjent slik at den lovlig kan brukes på vei og har en lysstyrke på 2100 lumen. Osram VX250 kombo er designet for å kombinere det beste fra to verdener. Her får du et lysbilde som både gir god bredde, men også kastelengde. Lampen lyser opp hele veibanen og ut i grøftekantene, men også 340 meter langt frem. 

En lampe som er perfekt for parvis montering. Lampen har 2100 lumen og en fin kombinasjon av lengde og bredde i lysbildet. Den er også e-merket og godkjent.

Osram LEDriving VX500 kombo LED fjernlys

Osram LEDriving VX500 kombo LED fjernlys er storebroren til VX500 kombo. Med Osram VX500 kombo får du et lysbilde som både gir god bredde, men også kastelengde. Lampen lyser opp hele veibanen og ut i grøftekantene, men også 476 meter langt frem. Robust og godkjent LED fjernlys med 4100 lumen. Lampen har en fin blanding av bredde og lengde i lysbildet. Den kan enkelt monteres på en skiltbrakett eller bøyle, og gir deg et fjernlys som passer alle typer kjøreforhold.

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt