Laster...

Mørket kommer fortere enn du tror – få bedre lys på bilen nå

Hvorfor er det viktig med bra lys på bilen?

Lumen cx7

Bedre lys gir økt sikkerhet i trafikken av mange grunner. Både fordi du ser bedre, men også fordi du blir bedre sett av andre trafikanter. Bedre lys hjelper deg å raskere få øye på dyr eller andre ting som kan gjemme seg i veikanten.

Ett blåhvitt lys på bilen ser ikke bare bra ut. Øyet har celler som er følsomme for blått lys, som signaliserer til hjernen at det er dagtid og du blir mer våken. Du vil derfor bli mindre trøtt når du kjører på kveldstid.

Kjører du i 100km/t så har du en bremselengde på ca 50 meter på normalt føre. Tenk hva 50 meter ekstra kastelengde kan gjøre?

Hos Ekstralys.no finner du produkter som gir deg bedre lys og økt sikkerhet! Her kan du også lese mer om LED fjernlys til din bil. 

Få bedre nærlys og fjernlys med xenon

Dette er den beste løsningen vi har om du har halogen originalt. Du får et komplett xenonsett med alt du trenger for å oppgradere til xenon, noe som gir 3–4 ganger mer lys og et fantastisk resultat. Det er også svært enkelt å montere. Xenon-settet som vil gi deg fantastiske lys finner du her: Lumen Prosystem Xenonsett. Les flere fakta om xenon her. 

Oppgrader nærlysene med LED

Bytt ut de originale halogenpærene. Et komplett sett med LED-pærer som ikke skal gi feilmelding, og har en fantastisk effekt med opp til 3000 lumen per pære. Dette gir en meget god oppgradering av nærlysene dine. Dette er et av våre mest solgte produkter, og med god grunn. Dette er et komplett sett med oppgraderingspærer fra halogen til LED. Lumen LED ProSystem er for de som både ønsker et hvitere og mer moderne lys, men også en oppgradering av lysstyrken. Med nesten 4 ganger mer lys enn standard halogenpærer får du virkelig en god oppgradering.

Bedre lys gir økt sikkerhet!

Kraftigere xenonpærer

Har du xenon originalt kan du oppgradere pærene dine med disse bestselgerne fra Philips eller Osram. De skal gi opptil 200% høyere effekt enn originale pærer og en kjempegod oppgradering. Alt dette ved et raskt pærebytte.

Sterkere halogenpærer

Bytt ut de originale halogenpærene med testvinnerpærer fra Philips og Osram. Disse kraftige pærene lyser opp til 200% mer enn en standard halogenpære. Dette er perfekt for deg som ønsker en god og enkel oppgradering av lysene på bilen.

Montere ekstralys

Den absolutt beste måten man kan oppgradere fjernlysene på bilen, er ved å montere ekstralys eller en LED-bar på bilen. Det gir en helt annen effekt enn man kan få i originale lykter selv med en god oppgradering av lyspærene. Vi har satt sammen mange ferdige fjernlyspakker så det skal være enkelt å få med alt det du trenger for montering av ekstralys eller LED-bar på din bil. Se alle våre pakkeløsninger her: Ekstralys og fjernlyspakker.

Ekstralys på bilen - rimelig og gode lykter fra Lumen Cyclops
Ekstralys.no – Kundeanmeldelser