Meny

Montering av ekstralys på bobil

Karl Richard Dybvik
25/05/2020
I denne artikkelen skal vi se på montering av ekstralys på bobil og komme med noen tips og triks fra en kunde av oss som vet å sette pris på godt lys og ekstralys på bobilen sin.

Oppgrader lysene på bobilen din for tryggere kjøring i sommer

Montering av ekstralys på bobilI denne litt merkelige tiden vi er i med Corona - Covid-19, så blir det en annerledes sommer for mange og dårlig med utenlandsreiser. Mange kommer til å feriere her hjemme i Norge. Vi er faktisk veldig heldige som bor i et så flott land med fantastisk natur og opplevelser. Mange skal kanskje på langtur med bobilen eller campingvogna i sommer? Da er det viktig med gode lys for sikker kjøring når man legger ut på langtur.

Ekstralys på bobil

En av våre kunder vet å sette pris på godt lys både framover og bakover og han har derfor fått montert en god del ekstralys og ryggelys på bobilen sin. Her har verkstedet gjort en strålende jobb med monteringen og kunden vår har valgt fantastisk gode lys og løsninger og ikke minst en gjennomtenkt plassering av ekstralysene. Ingenting er tilfeldig her.

Montering av ekstralys på bobil

Innenfor grillen på bobilen er det montert 2 stk Rigid SR6 PRO Driving og 1 stk Lazer Linear 18 Elite

Kunden vår forklarer: “Siden Rigid SR6 lampene har et hvitere lys enn Lazer bjelken, så her får du et lysbilde jeg ikke helt liker når man bruker begge samtidig. Men ved å bruke det ene ELLER det andre, så funker det perfekt!” Lazer Linear 18 gir lys langt frem, og Rigid SR6 PRO Driving bruker han ved kjøring på svingete vei. Perfekt valg av lamper til hvert sitt bruk synes vi og kunden er fornøyd.

Montering av ekstralys på bobil

Ryggelys i LED

På hver side av bobilen har kunden vår valgt å montere 1 stk Rigid vinklet flombelysning. Disse er koblet på ryggelysene og lyser perfekt opp det feltet man ser i vidvinkelspeilene når man rygger. Som ryggelys bak på bobilen på hver side av skiltet, sitter det 2 stk Rigid D-serie arbeidslys. Disse er perfekte som ryggelys og vil gi deg en veldig god oversikt bakover når du skal rygge med en stor bobil. LED lyktene sprer lyset i 60 grader og gir et bredt og jevnt lysbilde og sprer lyset der du trenger det.

Led ryggelys bobil

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt