Meny

Lyst på en LED-bar på taket?

Karl Richard Dybvik
25/03/2020
Endelig kan du montere store og godkjente LED-barer på taket på bilen. Vil du ha 15000 lumen på taket? Da burde du lese dette!

Store godkjente LED-barer

Med en effekt på opptil 15750 lumen og kastelengde på hele 984 meter er disse store godkjente LED-barene fra Lazer noe av det råeste du på ekstralysmarkedet! Og det utrolige er at de er godkjente for bruk på vei. Det er det ikke mange større led-barer på markedet som er. 

Med Lazer sine universale braketter som er spesielt laget for montering på tak, kan disse LED-barene lett monteres uten problem på alle kjøretøy akkurat slik du måtte ønske det.

Disse lampene fra engelske Lazer har et kombinert lysbilde (kombo), som ikke bare gir deg en virkelig god kastelengde, men også en utrolig fin bredde på lyset i tillegg. Her får du absolutt  alt du kan drømme om i et og samme fjernlys! Perfekt for en tryggere mørkekjøring under alle forhold og årstider. 

Lazer Linear 36

Lazer Linear36 godkjente LED-barDenne pene og slanke LED-baren passer perfekt til å montere på taket. Den er smal og smidig og kler de fleste biler og vil gi deg et flott kombinert lysbilde som kombinerer både bredde og lengde. Med sin høye effekt på hele 13 500 lumen og en kastelengde på 940 meter, vil du kunne se veien nesten like klart som på lyse dagen. Dette vil gi deg en mye tryggere mørkekjøring. Lazer Linear 36 kan du finne her.

Lazer Linear 42

Det som er unikt med denne lampen er at den er over 1 meter lang og er et godkjent fjernlys. Det er ikke mange lamper på markedet idag som er E-merket over 20". Lazer Linear 42 har en effekt på utrolige 15750 lumen og en kastelengde på nesten en kilometer, kan det bli bedre enn dette? Lazer Linear 42 kan du finne her.

Universale braketter for takmontering

Har du lyst til å montere en LED-bar på taket, men du vet ikke helt hvordan du skal gjøre det? Vi har braketter spesiallaget for takmontering av LED-bar. Brakettene kan brukes på alle bjelker og kjøretøy, med og uten takrails, slik at du får montert akkurat det du ønsker der du ønsker det! Er du i tvil hva som vil passe på din bil og hvor det lønner seg å montere? Kontakt oss gjerne for råd og en anbefaling. Takbrakettene fra Lazer kan du finne her.

Vi på Ekstralys er alltid klare for å hjelpe deg med å få best mulig lys og riktig lys til din bil.

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt