Meny

Hvordan få lys på cross eller enduro

Karl Richard Dybvik
01/04/2020
Vi har gode tips til hvordan du kan få bedre lys om du kjører motocross eller enduro!

Alle trenger gode lys

Motocross LED lys Rigid IAlle som driver med motocross vet at det er viktig å ha bra utstyr for sikker kjøring, men det er ikke alltid at man tenker på lyset på sykkelen. Vi har gode tips til hvordan du kan få lys på cross eller enduro sykkelen din. Det er ikke bare på motorsykkel i trafikken det er viktig med godt lys. Kjører du motocross eller enduro er det også viktig med gode lys for å bli sett, men ikke minst for å se bra og for å oppdage hindre som dukker opp og potensielle farer mye fortere. For eksempel i terrenget og i skogen. Enklere oppgraderinger på sykkelen, som et pærebytte kan gi markant bedre nærlys og fjernlys på din sykkel. ATV og snøscootere kan også ha stor nytte av disse oppgraderingene som gir godt lys under alle forhold uansett.

Vi anbefaler Rigid Ignite

Uansett type sykkel, så er en liten og nett lykt å anbefale. Det finnes utallige gode alternativ til MC. Og skal det trekkes frem noen så er det for eksempel Lazer St2 og St4 , Rigid sin D-serie, Rigid SR6 og Rigid Ignite som er spesielt gode. For å få bedre lys på cross eller  enduro, så er absolutt Rigid Ignite å anbefale. De er veldig små og vil ikke hekte seg fast i utstyr, klær eller busker. De tar ikke opp verdifull plass og blir heller ikke så fort skadet, når de ikke står i veien. Likevel lyser de utrolig godt og du kan få de i forskjellige lysbilder som spot eller flood lysbilde. Alt etter som hva du behøver. De kan også festes lett med Go-Pro feste, til og med på hjelmen, så du vil få lyset der du ser og akkurat der hvor du trenger det mens du kjører.

Oppgradere til LED i hovedlys

Mange velger å sette inn LED oppgradering og dette gir en kraftig oppgradering av de originale lyktene på sykkelen. Da kan du bruke Lumen LED Prosystem

Det handler om å få bedre lys, se bedre og kjøre tryggere. Dette LED oppgraderings kitet gir langt sterkere lys enn originalt, har mye lavere strømforbruk, tåler spenningsfall og vibrasjon. Det er også lett å montere. LED anbefales fordi det har svært god slagstyrke og tåler vibrasjoner mye bedre enn pærer av glass. Ikke bare er LED bra når det kommer til spenning, men også watt, eller strømforbruk er det helt fantastisk. Med en brøkdel av strømforbruket kan du mangedoble antall lys, uten å øke tilgjengelig strøm. Høres ikke dette bra ut?

Trenger du hjelp?

Er du usikker på hva du behøver, montering eller trenger du tips og råd? Ta kontakt med våre eksepsjonelle kundeveiledere! Vi er eksperter på lys og du kan nå oss på telefon, e-post eller chat. Vi er alltid klare til å hjelpe deg og veilede deg slik at du får best mulig lys på ditt kjøretøy.

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt