Meny

Lys gir økt sikkerhet

Karl Richard Dybvik
22/06/2020
I denne artikkelen skal vi se på ulike kjøretøy både til lands og til vanns og anbefalinger på lys til disse og at lys gir økt sikkerhet av flere grunner.

LED ekstralys til motorsykkel

Led lys til mcGodt lys er viktig på motorsykkelen for å se og bli sett av andre i trafikken og lys gir økt sikkerhet. Enkle oppgraderinger på din MC som pærebytte kan gi markant bedre nærlys og fjernlys. Vi har fjernlys, markeringslys, skiltlys, parklys, hovedlys og alt av lys til din MC. LED-lys til motorsykkel øker i popularitet. Dette ser ikke bare veldig bra ut, men gjør det også mye tryggere for deg i trafikken.

Rigid D-serie Spot 

D-serien fra Rigid er noen små kompakte lykter med god effekt. D-serie spot fokuserer på god kastelengde og passer ypperlig til fjernlys. Disse små ekstralysene er enkle å plassere og er dermed perfekt for ATV og motorsykkel. De egner seg også like bra på bil og er et populært sett som blir mye kjøpt for å få et oppgradert fjernlys. De selges i sett og er godkjent for veibruk i Norge. 

Rigid Ignite MC-kit 

Rigid Ignite MC-kit er en genial pakke med to kompakte LED-ekstralys designet spesielt for MC, Snøscooter og ATV. MC-kit-varianten av Ignite-serien har innebygd dimmer funksjon  som lar deg veksle mellom 20% styrke eller fulle 100% styrke. Dette gjør at lampen kan fungere ypperlig som et ekstra nærlys og fjernlys, eller du kan justere styrken etter behov.

LED lys MC

Led ekstralys til båt

LED-lys til båt og marineLys gir økt sikkerhet og det er like viktig og se og bli sett både til havs og på land. Ekstralys har et stort utvalg av LED-lys til båt og maritimt bruk. Vi har lamper med forskjellige lysbilder og størrelser for å passe din båt og ditt bruk. Det er veldig viktig med godt lys også på sjøen, for å se potensielle farer som måtte dukke opp og ikke minst for å bli sett når du ferdes til sjøs. Vi har lykter og LED-barer til båt, både til proft og normal bruk. Alt fra skikkelige LED-lys på fiskebåter og skip til LED på småbåter.

Rigid Marine D-XL PRO

Rigid har gjort den populære D-serien hakket større og med enda mer effekt enn tidligere. Den er også ekstra robuste og holdbare med syrefaste elementer og røffere brakett. Det unike med denne oppgraderingen er den sinnsykt gode effekten du får av lyset. Lampen lyser hele 9504 lumen, som er helt vanvittig kraftig med tanke på størrelsen.

Rigid Marine D-serie Pro

Dette er en LED arbeidslampe som passer ypperlig til båt. 3168 lumen er utrolig mye lys, til sammenligning er dette mer enn 3 halogenlyskastere. Det er helt ufattelig at Rigid har pakket så mye lys inn i en så liten lampe. Her får man arbeidslys av ypperste klasse, med god spredning og uknuselig kvalitet.

LED ekstralys til vannscooter

LED-lys til vannscooterI de seneste årene har vi dessverre sett mange tragiske ulykker med vannscooter i mørket. En del av disse kunne sannsynligvis vært unngått med LED lys til vannscooter. Derfor ønsker vi å belyse at du har en enkel mulighet å oppgradere sikkerheten på din vannscooter. Vi snakker altså ikke bare om LED-lanterner, som handler om at andre skal se deg, men noen gode LED-lykter som lyser opp et godt stykke foran deg i mørket. Og som gjør deg oppmerksom på skjær, fiskeutstyr og andre farer som lurer foran deg.

Lazer Linear 6 Elite 

Ikke bare har denne lampen det perfekte lysbildet, men den er også veldig kraftig med hele 4050 lumen. Dette er like mye som 5 halogen tusenmetere! Høy effekt, kombinert lysbilde og meget pent design er tre gode grunner for å velge nettopp denne lampen.

Rigid Ignite Spot

Ignite er en svært liten lykt, men ikke la størrelsen lure deg! Med hele 1000 lumen har Ignite åpnet opp en helt ny verden av muligheter. Denne lykten gjør det meste mulig. Dette er en perfekt lykt å montere på trange plasser, som ryggelys eller som et bærbart arbeidslys. 

Led ekstralys vannscooter

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt