LED lys – hvordan oppgradere bilens ryggelys?

Oppgrader ryggelyset ditt til LED lys

Oppgrader ryggelysene på bilen din til LED lysHvis du oppgraderer til LED lys i ryggelys vil dette gi deg en utrolig god oppgradering av ryggelysene på bilen din. Bilprodusentene kaller ryggelys for ryggemarkeringslys. Det handler nemlig ikke om at du skal ha god sikt bakover når du rygger, men at alle andre skal se at du har bilen i revers! Oppgrader ryggelysene på bilen din til LED lys, og reduser sjansen for å kjøre på noe eller noen når du rygger. Nå kan du faktisk se hva som er bakom bilen din før du evt treffer det. Oppgrader ryggelysene på bilen din og se våre anbefalte LED lys.

Rigid Ignite LED Ryggelys

Rigid Ignite er en utrolig allsidig og liten lykt, men med veldig høy effekt. Den kan lett monteres hvor som helst hvor du trenger lys med et GoPro feste. Den er perfekt for montering på trange steder med liten plass. For eksempel under selve bakfangeren på bilen for et god oppgradering av ryggelysene dine i LED.

Lumen Workforce SL6 LED lys

Slank, robust, og kraftig LED ryggelys med hele 3247 lumen. Denne lampen er ikke bare et fantastisk LED lys, men den er også et knallgodt og godkjent LED ryggelys. Her får du rett og slett en lampe som både fungerer som et arbeidslys og et godkjent ryggelys. Perfekt kombinasjon! Lumen Workforce SL6 er designet for å tåle de tøffeste forholdene, har en høy effekt og er kun 4,6 cm høy. Se Lumen Workforce SL6 her.

Rigid Ignite Innfellbar LED Ryggelys

Rigid Ignite kommer også som en innfellbar versjon, og den kan lett felles inn på alle slette overflater, nesten hvor som helst og det blir en pen montering. Lykten har rundt 1000 lumen som gir deg utrolig god sikt mens du rygger, så vi kan absolutt anbefale at du oppgraderer ryggelysene dine med denne lampen i LED.

Lumen LED ryggelyspære

Lumen LED ryggelys pærer er vårt mest solgte produkt. Det å bare bytte pære vil gi deg dobbel lysstyrke sammenlignet med originale ryggelys pærer. LED i ryggelys vil gi deg en kraftig oppgradering av ryggelysene på bilen din. Denne ryggelys pæren i LED har en fantastisk kvalitet og vi har den i mange ulike sokler. Den sender lyset rett bakover (som en lommelykt) akkurat dit du trenger det, slik at du kan rygge med god sikt og uten fare for å treffe noe. Lumen LED ryggelys pærer har også innebygd motstand – canbus,  slik at du ikke vil få problemer med bilens pære varslingssystem. Disse pærene kan også brukes på både personbil og lastebil.

Monteringsguide – Lumen LED ryggelys

Ekstralys.no – Kundeanmeldelser