Meny

LED-kit nyheter fra Osram

Karl Richard Dybvik
29/06/2020
Vi introduserer sommerens nyheter fra Osram, nemlig det nye LED-kitet fra Osram! Osram har i mer enn 110 år vært verdensledende innen bilbelysning, og er i dag blant verdens største produsenter av lys til bil. Faktisk er halvparten av alle passasjerbiler som blir produsert i hele verden utstyrt med lyspærer fra OSRAM. Som en Tysk produsent oser produktene av kvalitet. Osram er en markedsleder som tilbyr noen av markedets beste produkter. Ta en titt på LED-kit nyheter fra Osram her.

Oppgrader til LED i tåkelys

LED i tåkelys er svært populært. Sommerens LED-kit nyheter fra Osram i nettbutikken er noen kraftige LED-pærer som kan erstatte originale halogen pærer. Ved å bytte de gamle og gule halogen pærene med LED-pærer får du ikke bare et hvitere og mye mer moderne lys, men også en god oppgradering av lysstyrken. Dette vil i tillegg se utrolig flott ut på bilen din sammen med andre LED- eller xenon produkter du måtte ha fra før.

Fordeler med xenon

Osram LEDriving HL LED-kit

Osram LEDriving HL Led-kitOsram sitt nye HL LED-kit gir en enkel løsning for å oppgradere bilens frontlys eller tåkelys. Med ny LED-teknologi og et kompakt design, får du et plug and play sett du lett kan bytte ut med dine originale halogenpærer. Pærene kommer med den perlehvite 6000k fargen hvor man får en betydelig oppgradering og matcher andre LED og xenonpærer. Dette gir da ikke bare et stilig utseende, i tillegg får du også en fremragende lysstyrke på hele 1215 lumen pr pære, og fargenyansen er også god å bruke på mørke overflater, som typisk våt asfalt. Pærene multivolt, slik at de både kan brukes på personbil og lastebil. De har også hele 5 års garanti og er canbus kompatibel.

Osram LEDriving FL pæresett

Osram LEDriving FL pæresettDe nye LED-tåkelysene fra Osram gir en enda mer praktisk løsning for erstatning og oppgradering av eksisterende halogenpærer. Med en enkel plug and play installasjon kan du raskt bytte om dine gule tåkelys, til kalde, hvite LED-pærer. Pærene er designet for å gjøre bilen godt synlig på dagtid, og er derfor ypperlige som kjørelys på dagen. Osram er kjent for å levere markedsledende kvalitet på sine produkter, og her er ingen unntak. Pærene leveres derfor med hele 3 års garanti!

LED i tåkelys

LED pærer som passer rett i bilen din

Pærene er designet til å ha tilnærmet lik passform som dine originale pærer, og passer derfor de fleste biler. Monteringen er derfor utrolig enkel, og vil være som et enkelt pærebytte. De har en plug and play kontakt som passer perfekt i bilens originale kontakt. Merk da at om bilen din har en pæresokkel for å montere pærene, kan det da kreve noe modifisering av pærene for at de skal passe i bilen.

Perfekt som kraftigere LED-lys til bilens tåkelys

Disse pærene vil være helt perfekt til tåkelys. Mange ønsker bare å oppgradere tåkelysene sine så det ser bedre ut, men du får samtidig et mye bedre lys og høyere effekt. Dette vil gjøre at bilen er godt synlig på dagtid og kveldstid.

Hvordan få bedre kjørelys på bilen med LED-kit?

Disse pærene er perfekt for å matche fargen til andre LED eller xenonprodukter på bilen. LED-pærene er svært kraftige som gjør de godt synlige på dagtid, og er derfor ypperlige som kjørelys på dagen. Ved å bruke tåkelysene på dagtid som kjørelys, forlenger du levetiden til nærlyspærene dine i hovedlys.

Anbefalte produkter

Anbefalte produkter

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt