Meny

Nye fete LED-barer og ekstralys fra Lumen!

Karl Richard Dybvik
19/03/2020
Lumen har kommet med nye fete LED-barer og ekstralys og mange fantastiske nyheter den siste tiden. Både når det kommer til LED-bar og tradisjonelle runde lykter - LED ekstralys. Her vil du få en liten oversikt over hva du burde sette på ønskelisten.

Lumen Helios D20 LED Ekstralys

Lumen Helios D20Det finnes utrolig mange godkjente LED-barer på markedet, men det veldig få som virkelig bemerker seg stort. Lumen Helios D20 er en av våre nyheter og er en av disse lampene som man virkelig legger merke til. Den har en lysstyrke på utrolige 21 302 lumen, så her får du en effekt tilsvarende mer en 26 tradisjonelle tusenmetere i en og samme LED-bar. Denne LED-baren kan derfor krone seg som en av markedets kraftigste og godkjente fjernlys. Den er laget for å tåle de aller tøffeste forholdene, og har et lysbilde som kombinerer både lengde og bredde, gjør Helios D20 til et fantastisk godt fjernlys for alle kjøretøy og er tilpasset alle kjøreforhold.

Lumen Helios S15 LED Ekstralys

Lumen Helios S15Helios S15 er en av våre store nyheter fra Lumen. Hvis du er på utkikk etter en smal LED-bar som er E-merket, kraftig og har god kastelengde? Med S15 får du alt dette, og litt til. Med sitt slanke design, er den perfekt til å montere i grillen. Eller om du bare ønsker deg en pen og diskret LED-bar. Den har en høy effekt på 6721 lumen og et lysbilde som fokuserer på å kaste lyset langt fremover. Dette gir deg et fjernlys som vil endre hele opplevelsen av mørkekjøring.

Helios S15 og D20

Lumen Cyclops 9 LED Ekstralys med posisjonslys

Lumen Cyclops posisjonslysVi har forbedret vår bestselgende lykt Lumen Cyclops. Dette er en rund lykt som gir det tradisjonelle utseendet, men det burde ikke gå utover hvor godt fjernlys man får. Med denne nyheten fra Lumen - Cyclops9 med posisjonslys - får du en lysstyrke som gjør natt til dag, og med innebygget LED posisjonslys får du en lampe som gir det lille ekstra. Lykten har det vi kaller et "kombo" lysbilde. Dette lysbildet kombinerer de to mest populære lysbildene – en smal spot, og et bredt fjernlys. Fordelene med et slikt lysbilde er at man får det beste fra to verdener.

Lumen Cyclops9

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt