Hvorfor velge Xenonlook og Yellowlook?

Bytte til Xenonlook pærer

xenonlook og yellowlookEr du lei av de kjedelige gule pærene dine? Men du vil ha en pære som er lovlig. Hva med en pære som gir deg opptil 35% hvitere lys med et enkelt pærebytte? Da er Xenonlook pærene helt perfekt. Med en farge på 4300k får du et hvitere lys som matcher originale xenonpærer perfekt og siden dette er halogenpærer vil det være en lovlig oppgradering du ikke vil få problemer med i ettertid på en eventuell EU-kontroll eller hvis du blir stoppet langs med veien.

Hva gjør xenonlook så bra?  

Med et hvitere lys får du en høyere kontrast som ligner dagslys, og det er derfor mer behagelig for øynene enn en standard pære. Pærene har standard passform, slik at byttet er lett som en lek og kan gjøres av “hvermansen” hjemme i garasjen. Pærene er E-merket og godkjent slik at de lovlig kan brukes. Siden dette er halogenpærer så vil denne pæren heller ikke skape feilmeldinger, slik som LED-pærer kan gjøre.

Se vårt utvalg av xenonlook pærer her.

Bytte til Yellowlook pærer

Du kan også bytte ut de kjedelige originale halogenpærene til Yellowlook. Yellowlook er halogenpærer som er spesiallaget med en gul hinne rundt glasset. Dette gir et helt gult lys på rundt 3000k som gjør at man får en veldig bra kontrast og bedre lys i regn, snø og tåke. Pæren gir også en veldig kul “vintage look” til bilen for de som ønsker det. 

Hva gjør Yellowlook så bra?  

Pærene er E-merket og derfor også godkjent for veibruk. Siden dette er halogenpærer så vil denne pæren heller ikke skape feilmeldinger slik som LED og xenon kan gjøre. Få et stilig gult lys uten mye modifiseringer på bilen og ekstra jobb. Det beste med disse pærene er at med gult lys er du mer rustet i uvær og vil kjøre tryggere. Du vil se veien bedre i snø, regn og tåke med disse pærene.  

Se vårt utvalg av yellowlook pærer her.

Ekstralys.no – Kundeanmeldelser