Laster...

Hva er nytt på Gen2 Lazer LED bar?

Ny og bedre Lazer Triple-R Gen2

Lazer LED bar med Perfekt lysbilde og kastelengde i verdensklasse!

Lazer Gen2Triple-R serien har vært en av Lazer sine mest populære LED ekstralys i årevis og blant de mest solgte LED-lyktene i Europa. Nå oppgraderes hele Triple-R serien med ny teknologi for å levere mer lys, bedre lysbilde og enda bedre kvalitet enn noen gang før. Elite-serien er som før den råeste modellen Lazer LED bar tilgjengelig og leverer maksimalt med lysstyrke og kastelengde, i tillegg til et bredere lysbilde. Standard modellene har fått et litt bredere lysbilde og kommer nå med både hvit og oransje posisjonslys som standard.

Nytt lysbilde og økt effekt

Alle LED barene har blitt kraftigere og lyser lengre. Triple-R 1250 GEN-2 for eksempel har nå 1560 lumen mer enn forgjengeren. Kastelengden har også økt med hele 465 meter! Alle lampene har fått forbedret lysbilde. Triple-R 1250 GEN-2 hadde et lysbilde beregnet for en høy montering på lastebiler. Den nye passer nå på alle kjøretøy med fantastisk kastelengde, men også bredde i lyset.

Posisjonslys med flere farger

Standardmodellene leveres med ferdig innebygd posisjonslys i lampen. Her kan du velge mellom oransje eller hvitt posisjonslys, eller ikke posisjonslys i det hele tatt. Du bestemmer selv hvordan du ønsker å bruke denne ekstrafunksjonen. De fleste lampene kommer også i en Elite-utgave med høyere lysstyrke og lengre kastelengde, men da uten posisjonslys.

Lazer Lamps med posisjonslys

Nytt design og mer robust Lazer LED bar

Triple-R-serien har fått et nytt og mer moderne design. Lampene har nå en helt sort front uten synlige skruer. Konstruksjonen på alle lampene har også blitt oppgradert slik at lampene tåler enda mer enn før. Alle Lazers produkter leveres med 5 års garanti.

Lazer Triple-R 750 Elite Gen2 LED Fjernlys

Lazer Triple-R 750 Gen2Er du på jakt etter et godkjent fjernlys som kaster lyset langt? Da er dette lampen for deg. Triple-R 750 Elite Gen2 er etterkommeren i den populære serien og er nå bedre enn noensinne. Med markedsledende teknologi og innovasjon leverer lampen en kastelengde på 1033 meter og er i en klasse for seg selv. Triple-R serien fra Lazer har som sagt lenge vært en markedsleder og er blant de mest solgte LED-lyktene i Europa. Med Gen2 utgaven oppgraderer Lazer Triple-R lampene for å kunne levere det beste lyset mulig med dagens teknologi. Lampen har en lysstyrke på 5068 lumen som i seg selv er rimelig imponerende, men det er kastelengden lampen briljerer på. Med en kastelengde på over en kilometer i et kompakt design er denne lampen i en verdensklasse for seg selv.

Et fantastisk fjernlys!

Denne lampen har et fantastisk fjernlys som sender lyset akkurat dit du trenger det, uten tap av effekt. Faktisk har vi sjeldent sett en lykt som sender så mye lys fremover, uten strølys. Fordelen med dette lysbildet er at man ikke får en “small prikk” med lys midt i veibanen, men et fjernlys som når 1033 meter langt og gir en god bredde slik at hele veibanen blir opplyst langt fremme. Elite modellen er faktisk dobbelt så bred i lysbilde sammenlignet med standard utgaven og gir enda bedre sikt ut i grøftekantene.

Ekstralys.no – Kundeanmeldelser