Meny

Høstens ekstralys nyheter fra Lumen

Karl Richard Dybvik
15/10/2020
Nå er mørketiden her og man trenger bedre lys på bilen, og da passer det veldig bra at vi har fått inn mange spennende nyheter. Både ekstralys og arbeidslys i LED. For eksempel har Lumen nå kommet med en LED-bar med over 30 000 lumen – det er helt rått! Ta en titt på høstens ekstralys nyheter fra Lumen!

Ekstralys nyheter fra Lumen

nyheter fra Lumen HeliosLumen Systems er en merkevare under Ekstralys og Lumen står for god kvalitet og ekstremt mye lys for pengene. Med et Lumen-produkt, enten det er i bilen, båten eller traktoren, er du godt sikret og kan være trygg på at du har et lys produkt som vil være med deg når du trenger det. I Lumen-sortimentet finner du et hav av spennende og lysende produkter til alle mulige tenkelige behov.

Ta en titt på alt fra Lumen her: https://www.ekstralys.no/merker/lumen-led-lys

Lumen Helios S30 LED fjernlys

Lumen Helios S30 er en slank og kraftig LED-bar som er perfekt til montering på tak, veltebøyle eller inn i større griller. Dette er et råskinn av et fjernlys hvor lengde er i fokus, men også god sikt ut til sidene. Her får du en kraftig LED-bar som dekker de fleste behov i høstmørket! Designet for å tåle de tøffeste forholdene, og et lysbilde som er spesielt godt egnet til alle typer kjøreforhold gjør S30 til et knallgodt fjernlys til alle typer kjøretøy. Med en effekt på hele 24 852 lumen får du lysstyrken tilsvarende hele 30 halogen tusenmetere i en slank LED-bar, uten at du trenger å montere mange store lykter.

Lumen Helios S40 LED fjernlys

Lumen Helios S40 er en slank og kraftig LED-bar som er perfekt til montering på tak. Her står virkelig lengden i fokus, men vil også  gi deg god sikt ut til sidene. Her får du en kraftig LED-bar som dekker de fleste behov i høstmørket! Med en effekt på hele 31 287 lumen og en kastelengde på utrolige 1683 meter, får du lysstyrken tilsvarende hele 40 halogen tusenmetere i en slank LED-bar. 

Lumen Workforce S20 LED arbeidslys

Godt lys er viktig, spesielt når det gjelder arbeidslys. Lumen Workforce S20 tilbyr et fantastisk arbeidslys med stor spredning, og jevn fordeling av lyset med markedsledende lysstyrke for maksimal ytelse. Alt dette pakket inn i en kompakt og slank LED-bar med et elegant design for en pen og fleksibel montasje. Lumen Workforce S20 er designet for å tåle de tøffeste forholdene, og et lysbilde som er spesielt godt egnet til arbeid. Dette er et perfekt arbeidslys til entreprenør- og anleggsbransjen, men fungerer vel så godt på varebil, pickup og lastebiler. Lampen er kun 3,2 cm høy og er perfekt for bruk på gravemaskin eller bak på veltebøyler. Lampen har en kraftig lysstyrke på hele 10651 lumen og sørger for at du får det lyset du trenger i ditt arbeid.

Lumen Workforce D20 LED arbeidslys

Lumen Workforce D20 er designet for å tåle de tøffeste forholdene, og et lysbilde som gir deg et fantastisk arbeidslys. Dette er et perfekt arbeidslys til entreprenør- og anleggsbransjen, men fungerer vel så godt på varebil, pickup og lastebiler. Lampen har en kraftig lysstyrke på hele 21302 lumen. Dette er et rendyrket arbeidslys med full flood lysbilde. For arbeidslys handler det om å spre lyset riktig i en riktig vinkel og gi deg lyset akkurat der du trenger det. D20 presterer ekstremt bra, og treffer alle disse punktene, og litt til. Her får du en lampe med stor horisontal, og vertikal spredning men jevn fordeling av lyset for et optimalt arbeidslys.

Lumen Workforce SL6 LED arbeidslys

Lumen Workforce SL6 er designet for og er spesielt godt egnet som arbeidslys. Lampen har en kraftig lysstyrke på hele 3247 lumen og sørger for at du får det lyset du trenger i ditt arbeid. Dette er et perfekt arbeidslys til varebil, pickup og lastebiler, men fungerer vel så godt til entreprenør- og anleggsbransjen. Lampen er bare 4,6 cm høy og er perfekt for bruk på varebiler eller bak på veltebøyler. 

Lumen Workforce R23 LED rygge- og arbeidslys

Godt lys er viktig, spesielt når det gjelder ryggelys. Lumen Workforce R23 tilbyr et kraftig, og godkjent ryggelys som også fungerer perfekt som et arbeidslys. Lampen har stor spredning og jevn fordeling av lyset med markedsledende lysstyrke for maksimal ytelse. Her får du en fleksibel, og kraftig lampe som dekker flere behov. Dette er et rendyrket rygge- og arbeidslys. For dette bruksområdet handler det om å spre lyset riktig i en riktig vinkel, og gi deg lyset akkurat der du trenger det. 

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt