Meny

Heftig LED-bar fra Lazer

Karl Richard Dybvik
13/07/2020
Lazer produserer fantastiske LED-barer og råe ekstralys. Med en LED-bar fra Lazer kommer du til å få det perfekte fjernlyset og ekstralyset til ditt bruk og din bil og de har mange fantastiske monteringsløsninger. Lazer Lamps produseres i Stevenage i England og står for bra europeisk kvalitet og håndverk, med opp til 5 års garanti og ytelser svært få kan måle seg mot. Lazer er spesielt anerkjent i racing og WRC. Lazer distribueres av Ekstralys i Norge og hos oss kan du kjøpe hele sortimentet til Lazer.

LED-bar fra Lazer er perfekt i grillen!

Lazer Linear Led-barLinear 6, Linear 12 og Linear 18 Elite er lamper spesielt godt egnet for innfelling da de kun bygger 4 cm i høyden. Dette gir en slank og fin LED-bar som enkelt kan plasseres i de fleste griller. Lampene kan også monteres med en skiltbrakett om du vil ha en enklere monteringsløsning. Lazer Linear 18 er en av de kraftigste og godkjente lampene til Lazer. Det er en ufattelig rå lampe med hele 12150 lumen og nesten en kilometer lang kastelengde. Men det stopper da ikke der, for lampen har nemlig det komplette lysbilde som ikke bare gir deg god lenge, men en utrolig fin bredde i lyset. Her får du virkelig alt du kan drømme om av et fjernlys og den egner seg perfekt til å monteres lavprofilt eller innfellbart.

Grillbraketter fra Lazer for en enklere montering

Ønsker du en stilren og integrert montering av ekstralys? Med Lazer grillbraketter får du en spesialtilpasset og proff montasje av Lazer sine bestselgende LED ekstralys direkte i bilens grill. Her får man en ferdig løsning spesiallaget for akkurat din bilmodell, med en enkel montering som tar rundt en times tid. Se alle grillbraketter fra Lazer her. 

Montér en LED-bar fra Lazer på taket!

Linear 36 og Linear 42 er LED-barer som passer perfekt til takmontering. Det som er unikt med disse lampene er at de er rundt 1 meter lange og er godkjente som fjernlys! Det er ikke mange ekstralys på markedet idag som er e-merket over 20".

Universale braketter til LED-bar for takmontering

Har du lyst til å montere en LED-bar på taket, men vet ikke helt hvordan du skal gjøre det? Vi har braketter spesiallaget for takmontering av LED-bar. Brakettene kan brukes på alle bjelker og kjøretøy, med og uten takrails, slik at du får montert akkurat det du ønsker! Universale braketter fra Lazer for takmontering kan du se her.

Lazer braketter for takmontering

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt