Meny

Gult deksel til ekstralys - Hva er fordelen med det?

Karl Richard Dybvik
04/05/2020
Sliter du med dårlige lys under tungt snøvær, regn eller tåke? Da vil et gult deksel til ekstralys være til god hjelp!

Se bra under alle forhold

Gult deksel til ekstralysMed et gult deksel til ekstralys vil du endre fargen på lyset på lampene dine til et gult lys. Dette vil gjøre underverker under snø, regn og tåkeføre. Den gule fargen gir en mye større kontrast i lyset, og gir deg den gode sikten du trenger under krevende forhold. Når du gir lyset mer varme vil det lettere trenge igjennom for eksempel snø og tåke. Hvor mange ganger har du ikke kjørt i snøvær, skrudd på fjernlysene og det har blitt som en vegg foran bilen din? Med gule deksler vil lyset trenge igjennom og du vil få et mye bedre lys og bedre sikt i tåke, regn, støv og snøvær og dette vil også gi deg en større sikkerhet på veien.

Vi har gule deksler til flere ulike lamper fra Lumen, Lazer og Rigid. Alle våre gule deksler kan du finne her: Deksler til ekstralys.

Gult deksel til ekstralys fra Lumen

Dekslene er laget til Lumen Cyclops serien og er laget av polykarbonat slik at de er veldig slitesterke. Dekslene er svært enkle å montere med sin snap-on funksjon, slik at du enkelt og raskt kan ta på dekslene når du trenger de. Se gult deksel til Cyclops9 og Cyclops7.  

 

Gult deksel til ekstralys fra Lazer

Genialt deksel fra Lazer som gir et gulere lys fra lampene, noe som er spesielt godt egnet i snøføre eller tåke. Dekslene er snap-on som gjør de veldig enkle å montere og gir Lazer lampene flere bruksområder. Dekslene vil samtidig beskytte lampen som de gir det gule lyset. Dekslene kan velges i 0 grader spredning som ikke endrer lysbildet men gir deg det gule lyset. Du kan også velge en 15 grader variant som vi gi et bredere fjernlys fremfor den smale spotten lampene originalt kan ha. Få det perfekte lyset til vinteren med dette gule dekselet liggende i hanskerommet. Se det gule dekselet til Lazer Triple-R serien her.

Deksel til ekstralys fra Rigid

Rigid har også mange robuste deksler til ulike lamper og i ulike farger, men hvis du ønsker å se bedre på dårlig føre om det så er snøstorm, tåke eller regn, så er det gult deksel du skal velge fremfor de andre fargene. 

Se alle dekslene fra Rigid her.

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt