Meny

Ekstralyskampanjen 2020 er i gang!

Karl Richard Dybvik
01/09/2020
Gjør et kupp på lys til bilen! Høstens råeste kampanje er i gang med opptil 60% rabatt så langt lageret rekker! Tilbudene varer til 1. oktober 2020.

Ekstralyskampanjen 2020

Ekstralyskampanjen 2020I alle år på høsten når det går mot mørkere tider, har vi på Ekstralys hatt Hellakampanjen. Dette var en årlig stor kampanje på Hella sine produkter. For å kunne tilby deg en mer innholdsrik kampanje viderefører vi denne tradisjonen, men fyller på med flere fantastiske produkter. I år slår vi på stortromma med den nye Ekstralyskampanjen 2020! Ekstralyskampanjen har tilbud på produkter fra flere kjente produsenter som Rigid, Lazer og Lumen.

Slå til på høstens råeste kampanje på lysutstyr til bil med den nye Ekstralyskampanjen 2020!

Tilbud på ekstralys, arbeidslys, pærer og lys til bil.

Tidlig på høsten når mørketiden begynner og du virkelig behøver bedre lys på bilen, har vi Ekstralyskampanjen! Her har vi fantastiske tilbud på produkter fra flere store produsenter som Rigid, Lazer og Lumen. Så følg med på en av årets råeste kampanjer på lysutstyr til bil, motorsykkel og kjøretøy, nemlig Ekstralyskampanjen 2020! Vi er størst på de solide merkevarene Rigid og Lazer, men vi tilbyr også et av Europas største sortiment av lys til bil, båt og maskin gjennom de kjente merkevarene som Hella, Osram, Redtronic, Truck-Lite, SIM og Lumen. Alt direkte fra produsentene. Gjør et kupp hos oss på ekstralys, fjernlys, tusenmetere, skiltlys, halogen, LED og xenon. Alt av lys til bilen finner du her hos oss på Ekstralys.no!

Gjør et kupp på lys til bilen eller motorsykkelen!

Gjør et kupp på godt lys til bilen din på Ekstralyskampanjen 2020. Gjør en god deal på ekstralys, fjernlys, tusenmetere, skiltlys, halogen, LED og xenon til ditt kjøretøy! Hver høst har vi på Ekstralys hatt en stor Hellakampanje. Og dette tenker vi å fortsette med og det kan nå kalles en tradisjon, men for å utvide denne og kunne gi kundene våre enda flere utrolige og gode tilbud har vi valgt å utvide med en Ekstralyskampanje 2020. Når mørket begynner å komme og du virkelig trenger bedre lys, så må du følge med på vår Ekstralyskampanje 2020. Under vår Ekstralyskampanjen 2020 vil du få fantastiske tilbud på produkter fra det store, kjente merkene når det kommer til lys til bil, som for eksempel Hella, Lumen, Lazer og Rigid. Følg med og hold deg oppdatert på våre beste tilbud på lys!

Under ser du et lite utvalg av produktene som er på tilbud

Se alle tilbudene her

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt