Meny

Black Week hos Ekstralys

Karl Richard Dybvik
31/01/2020
Gjør et kupp på lykter, arbeidslys, ekstralys, fjernlys og xenonsett

Trenger du pærer, lys eller lykter til bilen eller båten din? Eller har du behov for ulike typer av arbeidslys eller xenonlys? Da har du store penger å spare på vårt fantastiske Black Week Salg her hos oss på Ekstralys. Vi er en av Norges ledende aktører når det kommer til spesialbelysning til bil, maskin og marine og på Black Week har vi satt ned mange av varene i nettbutikken til utrolige priser. Og på enkelte produkter kommer det noen store spesialtilbud!  Fantastisk, ikke sant? I tillegg til dette så vil vi ha spinnville dagstilbud hver eneste dag til og med Black Friday den 29. November.

Vi vil også ha gode tilbud på Black Weekend, lørdag og søndag.

Her på Ekstralys starter Black Week nå på mandag 25. November og allerede fra første dagen kan du sikre deg utrolige dagstilbud på ekstralys, så følg med å vær tidlig ute om du vil sikre deg de beste tilbudene våre. Det vil bli litt rift om å sikre seg våre beste tilbud på lys. I 2018 var det flere av modellene til Rigid som var nedsatt med hele 80%, men hvor stor rabatt dagstilbudene våre vil ha i år, må du vente å se til selve pangstarten går for tilbudene hver dag.

Hver morgen klokken 08:00 lanserer vi våre dagstilbud og da er det lurt å stå klar for mange av dagstilbudene er så gode at de vil ryke fort.

I år så kan dere se tilbud på blant annet noen av våre bestselgere som:

  • Rigid SR20
  • Lazer Linear 18
  • Rigid Dually D-serie
  • Osram Night Breaker
  • Lumen Cyclops

 

I tillegg vil vi ha fantastiske tilbud på hele nettbutikken vår, hele uken!

Rigid SR20 på Black Week

SR20 fra legendariske Rigid vil være et av våre supertilbud denne uken og når vi i tillegg tilbyr Prismatch om du skulle finne den billigere et annet sted, så vil du praktisk talt ikke gjøre et bedre kjøp i Norge på denne fantastiske LED-baren. Med Rigid SR20 vil du få alt du trenger fra et fjernlys og den passer til hvilken som helst bil og vil være helt diskret om du feller den inn. Lekker og helt rå!

Rigid SR20

Her kan du se bilder av en Tesla og en Audi S6 med SR20 montert:

Hvordan oppgradere fjernlys Tesla Rigid LED tusenmeter
Audi S6 med Rigid SR20

Black Week tilbud på Osram Night Breaker serien

Osram Night BreakerDette er en testvinner fra Osram som du også vil finne på tilbud på Black Week her hos oss på Ekstralys. Dette kan være en god oppgradering av bilens originale pærer og vil gi deg godt lys nå i mørketiden hvor det er viktig med gode lys på bilen.

Black Week tilbud på vårt beste Xenonsett

Lumen ProSystemOm du ønsker bedre lys enn det halogenpærene til Osram kan tilby, kan løsningen være å oppgradere til et Lumen ProSystem Xenonsett. Med et slikt Xenonsett vil du få over 3 ganger sterkere lys, og et Xenonsystem bør gi deg lysene du trenger på de mørke vinterveiene.

Dette kan du forvente deg av Lumen ProSystem xenonsett:

Lumen ProSystem xenonsett
Lumen ProSystem xenonsett

Nye regler for fjernlys og ekstralys

Visste du forresten at det kom nye regler for fjernlys høsten 2018? Nå kan du montere så mange fjernlys du vil på bilen din.

Lazer Linear 18 på Black Week

Som sagt så kommer vi til å ha mange spinnville dagstilbud og rabatter i løpet av hele Black Week og da spesielt på Black Friday, så da må du følge med. Lazer Linear 18 er en av våre bestselgere og her får du utrolige 12150 lumen som vil gi deg nok lyst til å lyse opp veien hele 975 meter. Denne LED-baren er slank og pen og egner seg veldig godt til å felle diskret inn og vil gi deg en nydelig montering. Så følg med på våre beste tilbud på Black Week hos Ekstralys.

Lazer Linear 18 Elite
Bedre nærlys
Lazer Linear

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt