Meny

Black Week 2020 hos Ekstralys

Karl Richard Dybvik
30/10/2020
Det handler om å få bedre lys, se bedre og kjøre tryggere. Hos Ekstralys kan du gjøre et kupp på LED ekstralys, fjernlys, tusenmetere, skiltlys, halogen, LED og xenon. Under Black Friday og Black Week 2020 hos Ekstralys kan du gjøre en god deal på disse produktene.

Enkle oppdateringer på din bil under Black Week 2020 hos Ekstralys

Ny LED-bar serie fra OsramNå er høsten og vinteren her og det blir raskt mørkere og mørkere her i landet. Da er det veldig viktig å ha gode lys på bilen. Godt lys er viktig for å se og oppdage farer i tide, og også for å bli sett av andre i trafikken. Et godt tidspunkt for å gjøre et kupp på lys til bilen er under Black Week 2020. Enkle oppgraderinger på bilen eller motorsykkelen som et enkelt pærebytte eller å oppgradere de gule halogen lysene dine til xenon eller LED, kan gi markant bedre nærlys og fjernlys. Dette ser ikke bare veldig bra ut, men gjør det også mye tryggere for deg i trafikken.

Hos oss på Ekstralys kan du finne fjernlys, ekstralys, markeringslys, skiltlys, parklys, hovedlys og alt av lys til din bil og motorsykkel. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på våre supre tilbud!

Høstens LED ekstralys nyheter

Nå i høst har vi fått inn mange fantastiske nyheter i nettbutikken som du ikke må gå glipp av! Lumen har kommet med mange fantastiske nyheter som Lumen Helios S30 LED Fjernlys og Lumen Helios S40 LED Fjernlys og mange fantastiske LED arbeidslys. Høstens nyheter fra Lumen kan du lese mer om her.

Lazer har lansert den nye Triple-R Gen2 LED Fjernlys serien. Triple-R serie har vært en av Lazer sine mest populære LED ekstralys i årevis og er blant de mest solgte LED-lyktene i Europa. Nå oppgraderes hele Triple-R serien med ny teknologi for å levere mer lys, bedre lysbilde og enda bedre kvalitet! Se alle de fantastiske LED ekstralysene fra Lazer her. Osram har også kommet med en ny serie fantastiske LED-barer til en god pris. Se Osram VX-serien her.

NBB og Strands er også en nyhet hos Ekstralys.no nå i vinter. Alle høstens nyheter hos Ekstralys kan du se her. Gjør et kupp på Black Week 2020 og Black Friday 2020 hos Ekstralys.

Tilbud på LED ekstralys, arbeidslys, pærer og lys til bil

Det handler om å få bedre lys, se bedre og kjøre tryggere. Alt dette får du med produktene som du kan gjøre et kupp på i vinter på Black Week hos Ekstralys. I slutten av november når mørketiden er her og du virkelig behøver bedre lys på bilen, slår vi på stortromma ved å ha fantastiske tilbud på Black Week 2020 og Black Friday 2020. Her har vi fantastiske tilbud på produkter fra flere store produsenter som Rigid, Lazer og Lumen. Så følg med på en av årets råeste kampanjer på lysutstyr til bil, motorsykkel og kjøretøy, nemlig Black Week 2020 hos Ekstralys! Vi er størst på de solide merkevarene Rigid og Lazer, men vi tilbyr også et av Europas største sortiment av lys til bil, båt og maskin gjennom de kjente merkevarene som Hella, Osram, Redtronic, Truck-Lite, SIM, NBB, Strands og Lumen. Alt direkte fra produsentene. Gjør et kupp hos oss på ekstralys, fjernlys, tusenmetere, skiltlys, halogen, LED og xenon.

Alt av lys til bilen finner du her hos oss på Ekstralys.no!

Kjøp en LED-bar eller LED ekstralys på Black Week 2020

Rigid SR20 LED Fjernlys

Vi pleier å si at med Rigid SR20 vil man alltid bli fornøyd da man får det perfekte lysbildet. Denne LED-baren har lenge vært en bestselger hos oss. Man får et kombinert lysbilde med en sterkere “spot” i midten som gir deg en kastelengde på hele 837 meter slik at man får fokuset fremover som man bør, og samtidig får man en utrolig bredde i lyset med god sikt ut mot grøftekantene. Perfekt for at man skal oppdage eventuelle dyr og farer som kan komme fra kantene i tide. Rigid SR20 har det perfekte lysbildet for norske varierte veier. Samme om man kjører på svingete veier, landeveier eller i fjell- og skogsområder.

Lazer Linear 18 LED Fjernlys

Lazer Linear 18 er en smal, diskret og utrolig kraftig LED-bar som gir sterkt lys allover. Her får du et ekstremt kraftig fjernlys med kombinert lysbilde som kaster lyset hele 975 meter og dekker hele veibanen. Den er smal og diskret og bygger bare 4 cm, slik at den er perfekt å felle inn om du ønsker en diskret montering på bilen din. Høy effekt, kombinert lysbilde og meget pent design er tre gode grunner for å velge nettopp denne LED-baren fra Lazer som vil gi deg et fantastisk sterkt fjernlys.

Lumen Cyclops LED Fjernlys

Selv om LED-barer har blitt en stor hit på fjernlys-markedet, så er det fortsatt mange som ønsker runde lamper. En rund lykt gir det tradisjonelle utseendet og burde ikke gå utover hvor godt fjernlys man kan få. Med Cyclops9 får du både det runde klassiske utseende, men også en lysstyrke som virkelig gjør mørkekjøringen til en fryd. Cyclops 9 har en fin størrelse som passer til så og si alle biler og har innebygd festeanordning for støttestag. Den har også svært høy effekt på hele 9324 lumen som er mer en nok lys. Du får faktisk over 11 ganger mer lysstyrke med Cyclops9, enn med vanlig halogen. Dette gir et utrolig godt fjernlys som gjør natt til dag. Den er designet for å tåle de tøffeste forholdene, og et lysbilde som er spesielt godt egnet til alle typer kjøreforhold, gjør Cyclops9 til et knallgodt fjernlys for alle kjøretøy.

Gult deksel til ekstralys fra Lumen

Dekslene er laget til Lumen Cyclops serien og er laget av polykarbonat slik at de er veldig slitesterke. Dekslene er svært enkle å montere med sin snap-on funksjon, slik at du enkelt og raskt kan ta på dekslene når du trenger de. Se gult deksel til Cyclops9 og Cyclops7. Den gule fargen gir en mye større kontrast i lyset, og gir deg den gode sikten du trenger under krevende forhold. Når du gir lyset mer varme vil det lettere trenge igjennom for eksempel snø og tåke.

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt