Meny

5 tips for å oppgradere bilen under Corona

Karl Richard Dybvik
30/04/2020
I denne artikkelen vil vi gjerne gi dere 5 tips for å oppgradere bilen under Corona. I disse tider bruker de fleste mer tid hjemme og da kanskje også i garasjen. Vi vil gjerne prøve å gi dere noe annet å tenke på enn Corona - Covid-19 og ikke minst få tiden til å gå.

Monteringer du kan gjøre selv under Corona - karantenesyssel

5 tips for å oppgradere bilen under Covid-19, Corona Vi vil gjerne gi dere 5 tips for å oppgradere bilen under Corona, da det er en merkelig tid nå med Covid-19, Corona og karantene og vi alle tilbringer mye mer tid hjemme, men vi prøver å gjøre det beste ut av det. Noen kjenner kanskje på at de begynner å bli litt lei av de samme 4 veggene hver dag. Vi ønsker derfor å komme med noen tips til hva du kan gjøre hjemme, for å holde deg opptatt i noen timer, og ikke minst en god unnskyldning for å rømme ut i garasjen. Her kommer 5 tips. 

1. Oppgradere til xenon og få tre ganger mer lys med xenonsett

Å oppgradere til xenon er den beste løsningen vi har om du har halogen originalt. Da får du et komplett sett med alt du behøver for å erstatte de gule halogen lysene med xenon. Dette vil gi deg  3–4 ganger mer lys på bilen din og et fantastisk resultat. Det er også svært enkelt å montere. Her kan du se Lumen Prosystem Xenonsett.

Har du H4 pære? Det fungerer på samme måte som Lumen ProSystem xenonsett, og gir et like godt resultat. Forskjellen er at her får du nærlys og fjernlys i samme pære, akkurat slik din originale H4-pære fungerer. Her kan du se Xenonsettet til H4.

2. Oppgradere småpærene på bilen din

Bytt ut parklys, skiltlys og ryggelys til LED. Her vil du få et hvitere lys og et mer moderne utseende på bilen din og det er en enkelt måte å oppgradere bilen din på. Det vil også matche andre xenon- eller LED produkter som du måtte ha på bilen din fra før for et pent resultat.

Her kan du finne våre LED produkter til bil.

3. Oppgradere tåkelysene på bilen din til LED

LED i tåkelys er svært populært. Vi har kraftige LED-pærer som kan erstatte originale pærer. Ved å bytte de gamle og gule halogenpærene dine med LED-pærer får du ikke bare et hvitere og mer moderne lys, men også en kraftig oppgradering av lysstyrken. Dette vil se utrolig flott ut sammen med andre LED- eller xenon produkter, samtidig som du vil få sterkere lys på bilen din. En flott oppgradering av tåkelysene dine og så enkelt at du kan gjøre det selv i garasjen!

Våre kraftigste LED-pærer

Lumen LED ProSystem er et av våre mest solgte produkter gjennom tidene, og med god grunn. Dette er et komplett sett med oppgraderingspærer fra halogen til LED. Lumen LED ProSystem gir nesten 4 ganger mer lys enn standard halogenpærer. Dette er virkelig en god oppgradering – du får hele 3000 lumen effekt fra hver pære!Pærene har en perlehvit farge på 6000 kelvin som matcher ypperlig med andre LED- og xenon produkter på bilen din, og gir et moderne og pent utseende. Se dette settet her.

4. Bytt til pærer med bedre effekt

I dag er ikke lenger halogen bare vanlig halogen. Det finnes også et utvalg av premium pærer fra f.eks Osram og Philips som vil gi deg opptil 150% mer effekt. Hvordan er dette mulig tenker du kanskje? Svaret: En halogenpæres glødetråd er normalt ca 2 millimeter lang. Hvis man reduserer denne til 1 millimeter, og også reduserer tykkelsen på tråden. Og i tillegg med høy presisjon klarer å plassere det lille lyspunktet perfekt i fokus inni pæra vil man få økt effekt.  Vi har tidligere skrevet en artikkel om markedets kraftigste halogenpærer og den kan du finne her.

5. Montere ekstralys på bilen din

Det finnes mange ulike måter å montere ekstralys på, og det er ikke så forferdelig vanskelig som man gjerne tror at det er. Er man litt teknisk, så kan man klare dette fint selv hjemme i garasjen. Og trenger du råd og veiledning, så er det bare å ta kontakt med oss på Ekstralys.  Vi har også tidligere skrevet en artikkel om å velge riktig lampe til din bil som du kan ta en titt på her. 

Skiltbrakett til LED ekstralys og LED bar

Ønsker du en enkel måte å montere  ekstralysene dine? Da kan du bruke en skiltbrakett. Dette er en svært enkel montering som bare krever 4 skruer bak skiltet. De finnes i ulike størrelser, så her kan man finne en skiltbrakett som passer til de lampene, eller den LED-baren du ønsker å ha på din bil. Skiltbraketter og festemateriell kan du finne her.

Antec lyktefester til Ekstralys

Til deg som har bøyle på bilen har vi Antec lyktefester. Disse selges som sett og kommer i flere ulike størrelser, slik at du kan velge den som passer til din bøyle. Her får du en enkel montering som passer perfekt til tusenmetere. De kan også brukes til LED-bar.

Vi håper denne artikkelen med 5 tips for å oppgradere bilen under Corona kan inspirere dere og gi dere noen nye idéer til karantenesyssel. Og husk - bli hjemme, gjerne i garasjen!

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt