2021 våre beste tips og triks til bedre lys – Ekstralys

Vi har mye å dele om ekstralys og alt som skjer på lysfronten. Med spisskompetanse på lys siden 2004 tør vi kalle oss landets kanskje fremste på lys. Så i artiklene på denne siden vil du finne spennende lesestoff om ekstralys, led, xenon og alt som handler om det vi driver med. Vi deler mange tips og triks for at din bil skal få bedre lys og at du skal kunne se bedre i mørket.

 1. 5 tips til gode LED lys på bilen din

  5 tips til gode LED lys på bilen din

  Godt lys gir økt sikkerhet og trivsel bak rattet, men mange biler kommer med for dårlig lys originalt. Her får du 5 supre triks for bedre lys på bilen hvor vi ser på fordeler med bedre lys, og hvordan du kan oppgradere lysene på din bil.
   
 2. Vi monterer runde ekstralys på bilen - Lumen Cyclops

  Vi monterer runde ekstralys på bilen - Lumen Cyclops

  Selv om LED-barer har blitt en stor hit på fjernlys-markedet, så er det fortsatt mange som ønsker runde ekstralys på bilen.
   
 3. Lazer Sentinel LED fjernlys - en stor nyhet fra Lazer!

  Lazer Sentinel LED fjernlys - en stor nyhet fra Lazer!

  Vi presenterer Lazer Sentinel LED fjernlys som er en stor nyhet fra Lazer på fjernlysmarkedet høsten 2021!
   
 4. Black Friday hos Ekstralys

  Black Friday hos Ekstralys

  På Black Friday hos Ekstralys kan du gjøre et kupp på LED ekstralys, fjernlys, tusenmetere, skiltlys, halogen, LED og xenon. Under Black Friday og Black Week 2021 hos Ekstralys kan du gjøre en god deal på lys til bil.
   
 5. Black Week hos Ekstralys 2021 - Gjør et kupp!

  Black Week hos Ekstralys 2021 - Gjør et kupp!

  Hos Ekstralys kan du gjøre et kupp på LED ekstralys, fjernlys, tusenmetere, skiltlys, halogen, LED og xenon. Under Black Friday og Black Week hos Ekstralys 2021 kan du gjøre en god deal på disse produktene.
   
 6. Dugg i LED fjernlys og ekstralys

  Dugg i LED fjernlys og ekstralys

  Det er veldig vanlig å få fukt eller dugg i LED fjernlys og dette skal vi ta en nærmere titt på i denne artikkelen.
   
 7. 5 supre triks for bedre lys på bilen

  5 supre triks for bedre lys på bilen

  Godt lys gir økt sikkerhet og trivsel bak rattet, men mange biler kommer med for dårlig lys originalt. Her får du 5 supre triks for bedre lys på bilen hvor vi ser på fordeler med bedre lys, og hvordan du kan oppgradere lysene på din bil.
   
 8. Ekstralyskampanjen 2021 hos Ekstralys

  Ekstralyskampanjen 2021 hos Ekstralys

  Under Ekstralyskampanjen 2021 hos Ekstralys kan du gjøre en god deal på mange produkter. Du kan gjøre et kupp på LED ekstralys, fjernlys, tusenmetere, skiltlys, halogen, LED og xenon.
   
 9. Ekstralyskampanjen 2021 – Høstens råeste kampanje!

  Ekstralyskampanjen 2021 – Høstens råeste kampanje!

  Gjøre et kupp i høst på Ekstralyskampanjen 2021! Få bedre lys, se bedre og kjør tryggere med lys fra Ekstralys.
   
 10. Lazer Linear18 Elite fjernlys på Toyota GR4

  Lazer Linear18 Elite fjernlys på Toyota GR4

  I denne artikkelen skal vi ta for oss montering av Lazer Linear18 Elite fjernlys på Toyota GR4 innfelt i grillen. Denne monteringen er gjort av en kunde av oss og de har fått et fantastisk resultat på sin bil!
   
 11. LED bar til bil - takmontert fjernlys

  LED bar til bil - takmontert fjernlys

  LED-bar til bil. Da tenker sikkert mange på en liten LED-bar montert i nærheten av skiltet, men hva med en stor og kraftfull LED-bar på taket?
   
 12. Extralys eller ekstralys? Her er 3 gode tips til din bil

  Extralys eller ekstralys? Her er 3 gode tips til din bil

  Extralys eller ekstralys? Kjært barn har mange navn. Her skal vi komme med 3 gode tips til lamper som du kan montere på bilen din.
   
 13. LED bar til bil - hvordan få godt arbeidslys?

  LED bar til bil - hvordan få godt arbeidslys?

  LED bar til bil er ikke bare fjernlys. Du kan også montere en LED bar på bilen for å få godt arbeidslys der du måtte behøve det, eller som ryggelys. Dette skal vi ta for oss i denne artikkelen.
   
 14. LED lys - hvordan oppgradere bilens ryggelys?

  LED lys - hvordan oppgradere bilens ryggelys?

  Har du lite lys bakover når du rygger? I denne artikkelen skal vi ta for oss noen produkter som vil gi deg en fantastisk ryggelys, og vise deg hvordan du kan oppgradere ryggelysene dine med LED lys og LED pærer.
   
 15. Innfelt montering av Rigid SR 20 LED fjernlys

  Innfelt montering av Rigid SR 20 LED fjernlys

  Rigid SR 20 LED fjernlys med innfelt montering skal vi ta for oss i denne artikkelen. En pen, diskret og moderne montering som passer veldig bra på en mengde ulike biler!
   
 16. LED bar på kufanger Rigid SR 20

  LED bar på kufanger Rigid SR 20

  Rigid SR 20 er en av det mest populære LED-barene hos oss igjennom tidene. Slank, diskret og utrolig kraftfull LED-bar fra Rigid.
   
 17. Arbeidsbil med Lazer Linear 18 elite

  Arbeidsbil med Lazer Linear 18 elite

  Lazer Linear 18 elite er den perfekte LED-baren for din arbeidsbil! Har du en arbeidsbil som behøver bedre fjernlys? I denne artikkelen skal vi ta for oss arbeidsbil med Lazer Linear 18 elite montert i grillen og på kufanger.
   
 18. Tesla model X med Lazer Linear 18 Elite LED fjernlys

  Tesla model X med Lazer Linear 18 Elite LED fjernlys

  I denne artikkelen så skal vi ta for oss en montering av en LED-bar på Tesla model X med Lazer Linear 18 Elite LED fjernlys. Dette ble montert på bilen til en kunde og han er super fornøyd med en diskret montering. Han har fått en fantastisk oppgradering av fjernlyset på sin Tesla model X.
   
 19. Lazer Linear18 Elite LED ekstralys montering

  Lazer Linear18 Elite LED ekstralys montering

  Lazer Linear18 Elite med nærlysassistent! I denne artikkelen skal vi bli med daglig leder på Ekstralys ut på en kjøretur hvor han som den første i Norge skal få teste den nye Lazer Linear18 Elite med nærlysassistent.
   
 20. Vintersalg hos Ekstralys - Våre anbefalinger fra Lumen

  Vintersalg hos Ekstralys - Våre anbefalinger fra Lumen

  På Vintersalg hos Ekstralys kan du gjøre et kupp på kvalitetslys fra kjente merkevarer og i denne artikkelen skal vi komme med våre anbefalinger på LED ekstralys fra Lumen som du kan gjøre et kupp på nå som det er salgsfest i nettbutikken på lys til bil!
   
 21. Vintersalg 2021 hos Ekstralys på lys til bil

  Vintersalg 2021 hos Ekstralys på lys til bil

  Vintersalg 2021 hos Ekstralys - Opptil 50% rabatt på lys til bil! Gjør et kupp på LED lykter, arbeidslys, ekstralys, fjernlys, LED-kit og xenonsett.
   
 22. Ledig stilling : Warehouse admin hos Ekstralys

  Ledig stilling : Warehouse admin hos Ekstralys

  Vi søker ny kollega til vårt varelager på Spangereid Stillingen er nå besatt Spennende ledig stilling hos Ekstralys på Spangereid. Har du relevant erfaring og/eller utdanning fra varelager bør du ikke nøle med å ta kontakt. Her får du mulighet til en drømmejobb i en av de flotteste og hurtigst voksende bedriftene på sydspissen. Du vil jobbe i en...
   
 23. Ledig stilling : Ecommerce Store Admin hos Ekstralys

  Ledig stilling : Ecommerce Store Admin hos Ekstralys

  Vi søker ny kollega til vårt Ecommerce team på Spangereid Stillingen er nå besatt Spennende ledig stilling hos Ekstralys på Spangereid. Har du relevant erfaring fra netthandel, eller er svært dyktig på det vi søker etter bør du ikke nøle med å ta kontakt. Her får du mulighet til en drømmejobb i en av de flotteste og hurtigst voksende...
   
 24. Strands LED fjernlys hos Ekstralys.no

  Strands LED fjernlys hos Ekstralys.no

  Nå kan du kjøpe Strands LED fjernlys hos Ekstralys.no! Vi har Strands Siberia LED-barer, både Strands Siberia SR og Strands Siberia DR serien. Vi har også Strands NUUK. LED-barene fra Strands skal vi ta en nærmere titt på i denne artikkelen.
   
 25. Black Week 2021 hos Ekstralys

  Black Week 2021 hos Ekstralys

  Det handler om å få bedre lys, se bedre og kjøre tryggere. Hos Ekstralys kan du gjøre et kupp på LED ekstralys, fjernlys, tusenmetere, skiltlys, halogen, LED og xenon. Under Black Friday og Black Week 2021 hos Ekstralys kan du gjøre en god deal på disse produktene.
   
 26. Ny LED-bar serie fra Osram

  Ny LED-bar serie fra Osram

  Vi har fått inn en helt ny LED-bar serie fra Osram. Ta en titt på høstens nyheter fra Osram her i denne artikkelen.
   
 27. Høstens ekstralys nyheter fra Lumen

  Høstens ekstralys nyheter fra Lumen

  Nå er mørketiden her og man trenger bedre lys på bilen, og da passer det veldig bra at vi har fått inn mange spennende nyheter. Både ekstralys og arbeidslys i LED. For eksempel har Lumen nå kommet med en LED-bar med over 30 000 lumen – det er helt rått! Ta en titt på høstens ekstralys nyheter fra Lumen!
   
 28. LED arbeidslys til traktor

  LED arbeidslys til traktor

  Hvordan få best mulig lys på din traktor? LED arbeidslys, varsellys og fjernlys til traktor. Dette skal vi se på i denne artikkelen.
   
 29. Beregne kabel til LED ekstralys og fjernlys på bil

  Beregne kabel til LED ekstralys og fjernlys på bil

  Hvordan beregne kabel til LED ekstralys og fjernlys på bil, såkalt kabeltverrsnitt er spørsmål vi på Ekstralys får veldig ofte. I denne artikkelen skal vi se litt nærmere på det å beregne kabel til LED ekstralys og fjernlys.
   
 30. Vet du forskjellen på tåkelys og daytime-running lights?

  Vet du forskjellen på tåkelys og daytime-running lights?

  Alt for mange forveksler tåkelys med DRL-lys eller kjørelys, og dette skal vi se litt nærmere på i denne artikkelen.
   
 31. Rigid SR20 LED fjernlys vs Lazer Linear 18 Elite LED fjernlys

  Rigid SR20 LED fjernlys vs Lazer Linear 18 Elite LED fjernlys

  I denne artikkelen skal vi forsøke å sammenligne to av våre bestselgere gjennom tidene nemlig SR20 fra amerikanske Rigid og Lazer Linear 18 fra engelske Lazer Lamps.
   
 32. Ny og bedre Lazer Triple-R Gen2 LED fjernlys

  Ny og bedre Lazer Triple-R Gen2 LED fjernlys

  Triple-R serie har vært en av Lazer sine mest populære LED ekstralys i årevis og blant av de mest solgte LED-lyktene i Europa. Nå oppgraderes hele Triple-R serien med ny teknologi for å levere mer lys, bedre lysbilde og enda bedre kvalitet enn noen gang før!
   
 33. Ekstralyskampanjen 2020 er i gang!

  Ekstralyskampanjen 2020 er i gang!

  Gjør et kupp på lys til bilen! Høstens råeste kampanje er i gang med opptil 60% rabatt så langt lageret rekker! Tilbudene varer til 1. oktober 2020.
   
 34. Monter ekstralysene dine selv

  Monter ekstralysene dine selv

  I denne artikkelen skal du få gode tips og triks til hvordan du kan montere ekstralys på bilen din selv. Det er ikke så vanskelig som man tror!
   
 35. Oppgrader de gule parklysene dine til LED

  Oppgrader de gule parklysene dine til LED

  Oppgrader de gule parklysene dine til LED. Å få et pent, hvitt lys også i parklysene dine er ikke vanskelig! Alt som skal til er et enkelt pærebytte. Det trenger ikke være vanskeligere enn som så. Få et pent hvitt lys i parklysene dine som matcher andre xenon og LED produkter som du måtte ha på bilen din fra før.
   
 36. Oppgrader tåkelysene til LED

  Oppgrader tåkelysene til LED

  Få opptil 4 ganger mer lys og en kraftig oppgradering av tåkelysene dine ved å oppgradere til LED. Ekstralyskampanjen 2020 er uken for å gi bilen din en oppgradering og vi har mange fantastiske, gode produkter på tilbud akkurat under denne kampanjen. Dette må du ikke gå glipp av!
   
 37. Ekstralyskampanjen 2020 - Høstens råeste kampanje!

  Ekstralyskampanjen 2020 - Høstens råeste kampanje!

  Det handler om å få bedre lys, se bedre og kjøre tryggere. Alt dette får du med produktene som du kan gjøre et kupp på i høst på Ekstralyskampanjen 2020!
   
 38. Spørsmål og svar om xenon

  Spørsmål og svar om xenon

  I denne artikkelen skal vi ta en nærmere titt på xenon og ofte stilte spørsmål om xenon og gi svar på usikkerhetene som mange ofte har når det kommer til xenon, oppgradere til xenon, kelvin, ettermontering osv.
   
 39. Hvorfor velge Xenonlook og Yellowlook?

  Hvorfor velge Xenonlook og Yellowlook?

  I den her artikkelen skal vi ta en titt på xenonlook og yellowlook. Mange har spørsmål om nettopp dette. Om det er lovlig og hva det skal være godt for? Dette skal vi svare på her. Xenonlook og yellowlook er en enkel måte å endre utseendet på bilen din på.
   
 40. Oppgradere interiørlyset til LED i bobilen

  Oppgradere interiørlyset til LED i bobilen

  I denne bobilen var det forferdelig lys på det ene rommet og på badet. Det var små og dårlige G4 halogen lamper, som lyste veldig dårlig. La oss oppgradere interiørlyset til LED i bobilen og se hva som skjer!
   
 41. Heftig LED-bar fra Lazer

  Heftig LED-bar fra Lazer

  Lazer produserer fantastiske LED-barer og råe ekstralys. Med en LED-bar fra Lazer kommer du til å få det perfekte fjernlyset og ekstralyset til ditt bruk og din bil og de har mange fantastiske monteringsløsninger. Lazer Lamps produseres i Stevenage i England og står for bra europeisk kvalitet og håndverk, med opp til 5 års garanti og ytelser svært få kan måle seg mot. Lazer er spesielt anerkjent i racing og WRC. Lazer distribueres av Ekstralys i Norge og hos oss kan du kjøpe hele sortimentet til Lazer.
   
 42. LED-kit nyheter fra Osram

  LED-kit nyheter fra Osram

  Vi introduserer sommerens nyheter fra Osram, nemlig det nye LED-kitet fra Osram! Osram har i mer enn 110 år vært verdensledende innen bilbelysning, og er i dag blant verdens største produsenter av lys til bil. Faktisk er halvparten av alle passasjerbiler som blir produsert i hele verden utstyrt med lyspærer fra OSRAM. Som en Tysk produsent oser produktene av kvalitet. Osram er en markedsleder som tilbyr noen av markedets beste produkter. Ta en titt på LED-kit nyheter fra Osram her.
   
 43. Lys gir økt sikkerhet

  Lys gir økt sikkerhet

  I denne artikkelen skal vi se på ulike kjøretøy både til lands og til vanns og anbefalinger på lys til disse og at lys gir økt sikkerhet av flere grunner.
   
 44. Montere ekstralys i grillen

  Montere ekstralys i grillen

  I denne artikkelen skal vi ta for oss hvordan man kan montere ekstralys i grillen og de fantastiske grillbrakettene fra engelske Lazer Lamps. Ønsker du en stilren og integrert montasje av ekstralys på din bil? Da er det perfekte å montere ekstralys i grillen med grillbrakettene fra Lazer. Ta en titt her på hvordan du kan få det perfekte resultatet og det perfekte lyset på bilen din.
   
 45. Oppgradering av interiørlys til LED i båt

  Oppgradering av interiørlys til LED i båt

  I denne båten var det forferdelig lys på den ene lugaren og på badet. Det var små og dårlige G4 halogen lamper, som lyste veldig dårlig. La oss bytte disse lampene til LED og se hva som skjer!
   
 46. LED lys til vannscooter

  LED lys til vannscooter

  Å kjøre trygt i mørke er viktig, spesielt når hastigheten er høy er god sikt og godt lys enda viktigere. I de seneste årene har vi dessverre sett mange tragiske dødsulykker med vannscooter i mørket. En del av disse kunne sannsynligvis vært unngått med bedre lys og sikt. I dette innlegget skal vi ta en titt på LED lys til vannscooter.
   
 47. Montering av ekstralys på bobil

  Montering av ekstralys på bobil

  I denne artikkelen skal vi se på montering av ekstralys på bobil og komme med noen tips og triks fra en kunde av oss som vet å sette pris på godt lys og ekstralys på bobilen sin.
   
 48. Oppgrader lysene på BMW i3 med en rå Rigid LED fjernlys bjelke!

  Oppgrader lysene på BMW i3 med en rå Rigid LED fjernlys bjelke!

  BMW i3 har ganske gode nærlys og spesielt utgavene som er levert med LED hovedlys. Men fjernlysene kan være litt daffe og hvis du kunne tenkte deg å oppgradere til det råeste som får plass på en liten i3 eller en annen elektrisk bil som trenger bedre lys, så har du en av løsningene her.
   
 49. Lover og regler for lys på bil, spesielt med tanke på Russ

  Lover og regler for lys på bil, spesielt med tanke på Russ

  Her vil vi ta for oss lover og regler for bruk av lys på bil, spesielt med tanke på russ. Vi utdyper den korte oppsummeringen av reglene som Statens Vegvesen har skrevet om temaet og legger til noen praktiske eksempler.
   
 50. Feilmelding, pæresjekk og canbus

  Feilmelding, pæresjekk og canbus

  Har du noen gang oppgradert lysene på bilen til LED eller Xenon og fått en feilmelding? Hvorfor kommer dette, og hvordan kan dette løses? Mange har spørsmål angående feilmelding, pæresjekk og canbus. I dette innlegget vil vi ta for oss hvorfor feilmelding forekommer på bilen og hvordan dette kan løses.
   
 51. Gult deksel til ekstralys - Hva er fordelen med det?

  Gult deksel til ekstralys - Hva er fordelen med det?

  Sliter du med dårlige lys under tungt snøvær, regn eller tåke? Da vil et gult deksel til ekstralys være til god hjelp!
   
 52. 5 tips for å oppgradere bilen under Corona

  5 tips for å oppgradere bilen under Corona

  I denne artikkelen vil vi gjerne gi dere 5 tips for å oppgradere bilen under Corona. I disse tider bruker de fleste mer tid hjemme og da kanskje også i garasjen. Vi vil gjerne prøve å gi dere noe annet å tenke på enn Corona - Covid-19 og ikke minst få tiden til å gå.
   
 53. Green Weekend 2020

  Green Weekend 2020

  Green Weekend er vårens svar på Black Friday, og vi trår til med fantastiske tilbud hele helgen. Gjør et kupp på kvalitetslys fra kjente merkevarer! Få med deg Green Weekend 2020 hos Ekstralys med knallgode tilbud! Nå skal vi feire våren med salg og fantastiske tilbud!
   
 54. Oppgrader ryggelysene på bilen din

  Oppgrader ryggelysene på bilen din

  Har du lite lys bakover når du rygger? I dette innlegget vil vi ta for oss 5 produkter for bedre ryggelys og vise deg hvordan du kan oppgradere ryggelysene dine med LED pærer og LED ekstralys.
   
 55. Hvordan få lys på cross eller enduro

  Hvordan få lys på cross eller enduro

  Vi har gode tips til hvordan du kan få bedre lys om du kjører motocross eller enduro!
   
 56. Oppgrader tåkelysene dine

  Oppgrader tåkelysene dine

  Få opptil 4 ganger mer lys med et enkelt pærebytte!
   
 57. 4 ulike måter å montere LED ekstralys på

  4 ulike måter å montere LED ekstralys på

  Vi viser deg 4 ulike måter å montere LED ekstralys eller fjernlys på din bil. Med skiltbrakett, med modelltillpassede braketter, på kufanger eller innfelt LED-bar.
   
 58. Lumen Prosystem Xenonsett

  Lumen Prosystem Xenonsett

  Få 3 til 4 ganger mer lys på bilen din med dette xenonsettet!
   
 59. Gjør båten vårklar

  Gjør båten vårklar

  Nå er tiden inne for å gjøre båten klar til en ny sesong!
   
 60. LED lys til motorsykkelen

  LED lys til motorsykkelen

  Nå er endelig våren her med fint vær og bare veier og det er på tide å gjøre klar MC-en!
   
 61. De absolutt beste halogenpærene

  De absolutt beste halogenpærene

  Hvilken halogenpære lyser best av alle pærene som finnes på markedet? Og har premiumpærene egentlig noe for seg?
   
 62. Lyst på en LED-bar på taket?

  Lyst på en LED-bar på taket?

  Endelig kan du montere store og godkjente LED-barer på taket på bilen. Vil du ha 15000 lumen på taket? Da burde du lese dette!
   
 63. Velg riktig lampe til din bil

  Velg riktig lampe til din bil

  Få drømmelysene! Vi vil gjerne vise deg anbefalte produkter med forskjellig utseende og lysbilde i tillegg til monteringsløsninger. Leser du dette blir det lettere for deg å finne riktig lampe til din bil og som dekker dine behov og ønsker.
   
 64. Nye fete LED-barer og ekstralys fra Lumen!

  Nye fete LED-barer og ekstralys fra Lumen!

  Lumen har kommet med nye fete LED-barer og ekstralys og mange fantastiske nyheter den siste tiden. Både når det kommer til LED-bar og tradisjonelle runde lykter - LED ekstralys. Her vil du få en liten oversikt over hva du burde sette på ønskelisten.
   
 65. Kunne du tenkt deg bedre nærlys?

  Kunne du tenkt deg bedre nærlys?

  Er du også en av dem som skulle hatt et bedre nærlys på bilen? Kjører du rundt på mørke, våte veier med vindusviskeren på full guffe, og sliter å se når du møter en annen bil? Har du kanskje kjøpt noen heftige LED fjernlys fra oss, og sliter nå med at nærlysene plutselig ble litt slappe? Da har vi heldigvis noen kjempegode tips til hvordan du kan oppgradere dem. Les våre anbefalinger nedenfor.
   
 66. Regelendring for ekstralys på MC og moped

  Regelendring for ekstralys på MC og moped

  Fra og med 2. mars 2020 lettes det på reglene for ekstralys på motorsykkel og moped. Nå blir det tillatt med ekstra fjernlys!
   
 67. Krav til egen bryter på ekstralys eller ikke

  Krav til egen bryter på ekstralys eller ikke

  Å finne ut av lover og regler når det kommer til lys på bil, ekstralys og da også montering kan være en jungel. Og et av spørsmålene som vi får veldig ofte fra våre kunder er om det er krav til egen bryter i bilen til ekstralys eller om man ikke trenger det. Det har seg slik at veldig mange tror at for å få det godkjent så er det et krav at man må ha en egen separat bryter inne i bilen til å styre ekstralysene med, men slik er det altså ikke.
   
 68. De største brølerne når det kommer til lys i trafikken

  De største brølerne når det kommer til lys i trafikken

  Her skal vi ta for oss noen av de vanligste feilene vi gjør med billysene i trafikken. Du kan få bøter på flere tusen kroner ved å bruke lysene på bilen feil. Dette er kanskje ikke den skumleste straffen eller boten du kan få. For mye verre er det hvis du ender opp med å direkte eller indirekte bidra til å skade andre trafikanter eller fotgjengere.
   
 69. Lumen Helios CS20 - perfekt ekstralys til din Tesla!

  Lumen Helios CS20 - perfekt ekstralys til din Tesla!

  Mange som har nyere og moderne biler er opptatt av at de ikke ønsker å montere store ekstralys som vil “ødelegge” utseendet på bilen og vil ha en mer diskre løsning, men samtidig så er det mange nyere biler som ikke kommer med bra nok fjernlys originalt. Vi på Ekstralys har en god løsning på dette!
   
 70. Black Week hos Ekstralys

  Black Week hos Ekstralys

  Gjør et kupp på lykter, arbeidslys, ekstralys, fjernlys og xenonsett
   
 71. Rigid SR20 LED ekstralys på Tesla – Få bedre fjernlys

  Rigid SR20 LED ekstralys på Tesla – Få bedre fjernlys

  Kundecasen i dag er en Rigid SR20 på en Tesla Modell S 2014. Eieren ønsker å være anonym, men han har gitt oss lov å dele hans erfaringer og bilder med hvordan oppgraderingen av hans egne fjernlys var. I denne serien av artikler vil du lese kundens egen erfaring med ulike produkter. Du får se LED fjernlys og LED ekstralys montert på ulike bilmodeller. Og du får høre kundens erfaringer med lampene. Og du får se deres egne bilder, ofte tatt av bileier selv.
   
 72. Rigid Industries LED lys – made in the USA

  Rigid Industries LED lys – made in the USA

  Hva er Rigid og hva er så unikt med produktene deres som gjør dem til en av verdens mest ettertraktede produsenter av LED lys til bil, maskin og anlegg?
   
 73. LED lys til båt og marine. Hvordan velge gode lyskastere?

  LED lys til båt og marine. Hvordan velge gode lyskastere?

  Hvordan velge gode lyskastere til båt og marine? Dette skal vi ta en nærmere titt på her.
   
 74. Hvorfor er det kunstig høy lumen på LED produkter?

  Hvorfor er det kunstig høy lumen på LED produkter?

  Etter å ha lest vår artikkel om lumen på LED produkter, så håper vi du er bedre rustet til å navigere deg rundt på markedet og finne gode lys til din bil.
   
 75. Ønsker du å oppgradere nær- og fjernlysene dine til xenon?

  Ønsker du å oppgradere nær- og fjernlysene dine til xenon?

  Vi har et fantastisk xenon-sett som vil gi deg en knallgod oppdatering av nær- og fjernlys uten at du får feilmelding.
   

75 Produkt(er)

Ekstralys.no – Kundeanmeldelser