Meny

2020 våre beste tips og triks til bedre lys Ekstralys

Vi har mye å dele om ekstralys og alt som skjer på lysfronten. Med spisskompetanse på lys siden 2004 tør vi kalle oss landets kanskje fremste på lys. Så i artiklene på denne siden vil du finne spennende lesestoff om ekstralys, led, xenon og alt som handler om det vi driver med. Vi deler mange tips og triks for at din bil skal få bedre lys og at du skal kunne se bedre i mørket.

Montering av ekstralys på bobil

I denne artikkelen skal vi se på montering av ekstralys på bobil og komme med noen tips og triks fra en kunde av oss som vet å sette pris på godt lys og ekstralys på bobilen sin.

Oppgrader lysene på BMW i3 med en rå Rigid LED fjernlys bjelke!

BMW i3 har ganske gode nærlys og spesielt utgavene som er levert med LED hovedlys. Men fjernlysene kan være litt daffe og hvis du kunne tenkte deg å oppgradere til det råeste som får plass på en liten i3 eller en annen elektrisk bil som trenger bedre lys, så har du en av løsningene her.

Lover og regler for lys på bil, spesielt med tanke på Russ

Her vil vi ta for oss lover og regler for bruk av lys på bil, spesielt med tanke på russ. Vi utdyper den korte oppsummeringen av reglene som Statens Vegvesen har skrevet om temaet og legger til noen praktiske eksempler.

Feilmelding, pæresjekk og canbus

Har du noen gang oppgradert lysene på bilen til LED eller Xenon og fått en feilmelding? Hvorfor kommer dette, og hvordan kan dette løses? Mange har spørsmål angående feilmelding, pæresjekk og canbus. I dette innlegget vil vi ta for oss hvorfor feilmelding forekommer på bilen og hvordan dette kan løses.

Gult deksel til ekstralys - Hva er fordelen med det?

Sliter du med dårlige lys under tungt snøvær, regn eller tåke? Da vil et gult deksel til ekstralys være til god hjelp!

5 tips for å oppgradere bilen under Corona

I denne artikkelen vil vi gjerne gi dere 5 tips for å oppgradere bilen under Corona. I disse tider bruker de fleste mer tid hjemme og da kanskje også i garasjen. Vi vil gjerne prøve å gi dere noe annet å tenke på enn Corona - Covid-19 og ikke minst få tiden til å gå.

Green Weekend 2020

Green Weekend er vårens svar på Black Friday, og vi trår til med fantastiske tilbud hele helgen. Gjør et kupp på kvalitetslys fra kjente merkevarer! Få med deg Green Weekend 2020 hos Ekstralys med knallgode tilbud! Nå skal vi feire våren med salg og fantastiske tilbud!

Oppgrader ryggelysene på bilen din

Har du lite lys bakover når du rygger? I dette innlegget vil vi ta for oss 5 produkter for bedre ryggelys og vise deg hvordan du kan oppgradere ryggelysene dine med LED pærer og LED ekstralys.

Hvordan få lys på cross eller enduro

Vi har gode tips til hvordan du kan få bedre lys om du kjører motocross eller enduro!

Oppgrader tåkelysene dine

Få opptil 4 ganger mer lys med et enkelt pærebytte!

5 ulike måter å montere LED ekstralys på

Vi viser deg 5 ulike måter å montere LED ekstralys eller fjernlys på din bil. Med skiltbrakett, med modelltillpassede braketter, på kufanger eller innfelt LED-bar.

Lumen Prosystem Xenonsett

Få 3 til 4 ganger mer lys på bilen din med dette xenonsettet!

Gjør båten vårklar

Nå er tiden inne for å gjøre båten klar til en ny sesong!

Ta vårpussen på motorsykkelen

Nå er endelig våren her med fint vær og bare veier og det er på tide å gjøre klar MC-en!

De absolutt beste halogenpærene

Hvilken halogenpære lyser best av alle pærene som finnes på markedet? Og har premiumpærene egentlig noe for seg?

Lyst på en LED-bar på taket?

Endelig kan du montere store og godkjente LED-barer på taket på bilen. Vil du ha 15000 lumen på taket? Da burde du lese dette!

Velg riktig lampe til din bil

Få drømmelysene! Vi vil gjerne vise deg anbefalte produkter med forskjellig utseende og lysbilde i tillegg til monteringsløsninger. Leser du dette blir det lettere for deg å finne riktig lampe til din bil og som dekker dine behov og ønsker.

Nye fete LED-barer og ekstralys fra Lumen!

Lumen har kommet med nye fete LED-barer og ekstralys og mange fantastiske nyheter den siste tiden. Både når det kommer til LED-bar og tradisjonelle runde lykter - LED ekstralys. Her vil du få en liten oversikt over hva du burde sette på ønskelisten.

Kunne du tenkt deg bedre nærlys?

Er du også en av dem som skulle hatt et bedre nærlys på bilen? Kjører du rundt på mørke, våte veier med vindusviskeren på full guffe, og sliter å se når du møter en annen bil? Har du kanskje kjøpt noen heftige LED fjernlys fra oss, og sliter nå med at nærlysene plutselig ble litt slappe? Da har vi heldigvis noen kjempegode tips til hvordan du kan oppgradere dem. Les våre anbefalinger nedenfor.

Regelendring for ekstralys på MC og moped

Fra og med 2. mars 2020 lettes det på reglene for ekstralys på motorsykkel og moped. Nå blir det tillatt med ekstra fjernlys!

Krav til egen bryter på ekstralys eller ikke

Å finne ut av lover og regler når det kommer til lys på bil, ekstralys og da også montering kan være en jungel. Og et av spørsmålene som vi får veldig ofte fra våre kunder er om det er krav til egen bryter i bilen til ekstralys eller om man ikke trenger det. Det har seg slik at veldig mange tror at for å få det godkjent så er det et krav at man må ha en egen separat bryter inne i bilen til å styre ekstralysene med, men slik er det altså ikke.

De største brølerne når det kommer til lys i trafikken

Her skal vi ta for oss noen av de vanligste feilene vi gjør med billysene i trafikken. Du kan få bøter på flere tusen kroner ved å bruke lysene på bilen feil. Dette er kanskje ikke den skumleste straffen eller boten du kan få. For mye verre er det hvis du ender opp med å direkte eller indirekte bidra til å skade andre trafikanter eller fotgjengere.

Lumen Helios CS20 - perfekt ekstralys til din Tesla!

Mange som har nyere og moderne biler er opptatt av at de ikke ønsker å montere store ekstralys som vil “ødelegge” utseendet på bilen og vil ha en mer diskre løsning, men samtidig så er det mange nyere biler som ikke kommer med bra nok fjernlys originalt. Vi på Ekstralys har en god løsning på dette!

Black Week hos Ekstralys

Gjør et kupp på lykter, arbeidslys, ekstralys, fjernlys og xenonsett

Rigid SR20 LED ekstralys på Tesla – Få bedre fjernlys

Kundecasen i dag er en Rigid SR20 på en Tesla Modell S 2014. Eieren ønsker å være anonym, men han har gitt oss lov å dele hans erfaringer og bilder med hvordan oppgraderingen av hans egne fjernlys var. I denne serien av artikler vil du lese kundens egen erfaring med ulike produkter. Du får se LED fjernlys og LED ekstralys montert på ulike bilmodeller. Og du får høre kundens erfaringer med lampene. Og du får se deres egne bilder, ofte tatt av bileier selv.

Rigid Industries LED lys – made in the USA

Hva er Rigid og hva er så unikt med produktene deres som gjør dem til en av verdens mest ettertraktede produsenter av LED lys til bil, maskin og anlegg?

LED lys til båt og marine. Hvordan velge gode lyskastere?

Hvordan velge gode lyskastere til båt og marine? Dette skal vi ta en nærmere titt på her.

Hvorfor er det kunstig høy lumen på LED produkter?

Etter å ha lest vår artikkel om lumen på LED produkter, så håper vi du er bedre rustet til å navigere deg rundt på markedet og finne gode lys til din bil.

Ønsker du å oppgradere nær- og fjernlysene dine til xenon?

Vi har et fantastisk xenon-sett som vil gi deg en knallgod oppdatering av nær- og fjernlys uten at du får feilmelding.

Lukk
999 kr gjenstår til gratis frakt