Laster...

Våre betalingsløsninger

 • Kortbetaling

  – I nettbutikken kan du betale både med Visa og Mastercard og husk BankID. Ønsker du å bestille per telefon, kan du betale med kort, uten BankID.

 • Klarna faktura

  – Klarna har på kort tid blitt et av de mest brukte betalingsalternativene på nett i Norge. Du får tilsendt faktura med 14 dagers forfall på din epost når din ordre er sendt fra oss. Kjøpet blir sjekket opp mot Klarnas database om du er kredittverdig. Har du handlet for mye på Klarna eller har betalingsanmerkninger kan betalingen bli avvist, og du må velge en av våre andre metoder. Oppgi personnummeret ditt og din folkeregistrerte adresse når du handler med Klarna.

 • Klarna delbetaling

  – Du kan dele opp betalingen enkelt med Klarna og på samme måte som Klarna faktura sender de deg en faktura på epost med forslag på innbetaling, og du velger selv hvor lenge du vil utsette. Renter og gebyrer opplyses i kassen.

 • Vipps

  I kassen kan du betale med Vipps. Her vil du få en forespørsel på tlf din som du må godta, for å trekke beløpet fra vipps-kontoen din. Du kan også betale med vipps over tlf, chat og e-post om du vil at vi skal legge inn bestillingen din for deg.

 • Bedrift? Ønsker du kreditt hos oss for fremtidige kjøp?

  – Er dette kun et enkeltkjøp anbefaler vi Klarna faktura. Fyll da inn bedriftens organisasjonsnummer og få fakturaen tilsendt på epost når pakken sendes. Handler du regelmessig hos oss? Da bør du kanskje få en kredittkonto. Les mer her.

 • Forhandler?

  – Ekstralys er norsk distributør for en rekke av merkevarene du ser på denne nettsiden, og vi har et stort forhandlernettverk over hele Norge, som selger videre til sluttkunder. Kanskje din bedrift egner seg som forhandler? Les mer her.

Ekstralys.no – Kundeanmeldelser