Laster...

100% fornøydgaranti

Hos Ekstralys har du 14 dagers angrerett på alle kjøp og hele 90 dagers bytterett. Vi strekker oss langt over kjøpsloven og tilbyr deg dette for at du skal være trygg på handelen du gjør hos oss. Har du bare kjøpt feil vare, så hjelper vi deg selvsagt med å bytte varen.

Når du bruker angrerett eller bytterett er det viktig for oss at vi får tilbake produkt og emballasje i lik stand som du fikk det i.
Kontakt oss så får du en mail med videre instruksjoner for hvordan du bruker angre eller bytteretten. 

Angrerett 
Dersom du ønsker å benytte deg av Angreretten må du gi beskjed innen 14 dager etter at du har mottatt pakken. Vi ønsker så å få tilbake varen raskest mulig, og har to uker på å sende den tilbake til oss for at ikke saken din utgår. Varen må være tilbake hos oss i den standen den var når du mottok den for at angreretten blir godkjent. Du får en tilbakemelding når angreretten er godkjent, og du vil bli betalt tilbake for summen du kjøpte varen for. Dette går via samme betalingsløsning som du valgte når du bestilte varen. Så er den bestilt med Klarna faktura, vil denne bli kansellert. Er den allerede betalt, får du summen tilbake fra Klarna. Om du har betalt med kort, kommer det tilbake på samme konto, og med vipps, får du det refundert via vipps. 

Bytterett
Ved bytterett har du muligheten til å sende det tilbake med hele 90 dagers frist. Her må vi altså få beskjed om at du ønsker å bytte varen innen 90 dager fra du kjøpte den. Du ringer til support og avtaler hvordan du ønsker at saken din skal bli behandlet. Du kan så enten kjøpe ny vare med det samme, og få pengene tilbake for det som kommer i retur. En evnt differanse blir utbetalt på et gavekort. En annen løsning er at du sender tilbake varen først, hvor du så mottar ett gavekort som du kan bruke i nettbutikken på en ny vare.
Les mer om bytteretten her

 

Velkommen til en trygg og god handel hos Ekstralys!

Ekstralys.no – Kundeanmeldelser