Laster...

Produktfinneren

Med Ekstralys sin produktvelger kan du finne hvilke lyspærer, ekstralys og arbeidslys som passer til akkurat din bil. Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg å velge lys til din bil, og har derfor laget denne produktvelgeren for deg.

Velg din bilmodell – se produkter som passer

Finn ekstralys, fjernlys, pærer og lys til din bil

Tips til bruk

Velg først enkelt hvilken bil du har via vår nedslagsmeny. Produktvelgeren vår vil da plukke ut de produktene som passer til nettopp din bil. Enkelt og genialt!

Hvis din bil kommer opp med flere typer pærer til f.eks. tåkelys, H8 og H11, så finnes din bil med ulike utstyrspakker, og du må
faktisk sjekke på bilen. Husk at selv om produktvelgeren vår er uhyre presis, så bør du sjekke på din bil om du er i tvil. Vi tør ikke garantere at alt stemmer med akkurat din bil. Blir noe feil, så hjelper vi deg å bytte. Er du i tvil – ikke nøl med å kontakte oss på chat, telefon eller e-post!

Hvilken pære til min bil? Søk her og finn

Finn pærer til min bil. Hvilken pære skal jeg ha? Pæredatabase – Hvilken lyspære er riktig? Hvilken pære til, BMW, Toyota, VW, Mercedes, Opel, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Kia, Jeep, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Porsche, Renault, Saab, Skoda, Seat, Subaru, Suzuki, Volvo?

Ekstralys.no – Kundeanmeldelser